Ankara'da çocuklar için 'Dünya Öykü Günü' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ankarada çocuklar için Dünya Öykü Günü etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:36

Ankara'da çocuklar için 'Dünya Öykü Günü' etkinliği

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- 'ONDÖRT Şubat Dünya Öykü Günü' etkinliği başvuruları başladı. Düzen Sağlık Grubu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek etkinlikte, 7-16 yaş grubu çocukların yazacakları öykülerle Dünya Öykü Günü'nün renklendirilmesi amaçlandı.

Çocukların geleceğimiz olduğunu hatırlatan Dr. Özlem Aker, Dünya Öykü Günü'nü çocukların yazacakları öykülerle renklendirmek istediklerini söyledi. Aker, "Çocuklar geleceğimizdir ve bugünün şartlarında geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yetiştirilmelidir. Bilgiye ulaşmanın herkes ve bilhassa çocuklarımız için çok kolay olduğu bu dönemde, onlara bilgiye değer katmayı, katma değer yaratmayı öğretmeliyiz. Yaratıcı karakterlerini, hür iradelerini geliştirmelerine, kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamak düşüncesiyle “14 Şubat Dünya Öykü Günü'nü kutluyoruz" dedi.

7-16 yaş arası çocukların katılabileceği etkinlikte, öyküler değerlendirmeye alınarak web sayfasında ve şubelerinin girişindeki panolarda paylaşılacağını belirten Dr. Özlem Aker, "Daha sonra 'Geleceğin Büyüklerinden Öyküler' adlı bir kitapçık ile bu hikayeleri bir araya toplamayı arzuluyoruz" dedi. Öykü kitapçığına katılım için, hazırlanan öykülerin Düzen Sağlık Grubu adresine elden, posta ya da 'oyku@duzen.com.tr' e-posta adresinden teslim edilebileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!