Ankara sinemaya doyacak

Güncelleme Tarihi:

Ankara sinemaya doyacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 13:11

Ankara sinemaya doyacak

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Uluslararası Film Festivali bu yıl 27. kez sinemaseverlerle buluşuyor. Destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesi'nin de yer aldığı festival, 28 Nisan 8 Mayıs tarihleri arasında Türk ve dünya sinemasının örneklerini içeren gösterimlerle dolu dolu geçecek.
Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen, destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesi'nin de bulunduğu Ankara Uluslararası Film Festivali, bu yıl 27. kez sinemaseverlerle buluşuyor. Türk ve dünya sinemasının en yeni örneklerinin izleyicilerle buluşacağı festival kapsamında, sinema tarihine damga vuran seçkiler de yer alacak. Bu yılki sürprizler arasında yer alan “Hamlet Seçkisiönde, beş farklı ülkeden beş ayrı yorumla beyazperdeye uyarlanan Hamlet filmlerini izleyebilecek.
FESTİVAL SERGİSİ ÇSM'DE
Festival kapsamında 28 Nisan 18.00'de açılacak “Festival Sergisiö Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM) Aliye Berger ve Abidin Dino Sergi Salonu'nda yer alacak. Sinema ve sahne sanatları alanında çalışmaları olan yönetmen, senarist ve oyuncuların yürüteceği çeşitli atölye çalışmalarının yanı sıra sinema dünyasından konukların katılacağı panel ve söyleşilerin de yer alacağı festival, 28 Nisan 8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.
Festivalin ayrıntılı programına www.filmfestankara.org.tr adresli internet sitesinden ulaşılıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!