Ankara müzisyenleriyle 60 yılın rock müziği

Güncelleme Tarihi:

Ankara müzisyenleriyle 60 yılın rock müziği
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 15:49

Emrehan Halıcı ve Ankara müzisyenleri, ODTÜ Sanat Festivali’nde sahne aldı. ‘60 Yılın Rock Müziği’ konserini dinlemeye gidenler, Pink Floyd, Deep Purple, Aerosmith gibi kült grupların, efsane müzisyenlerin şarkılarıyla hasret giderdi.

Haberin Devamı

ODTÜ Sanat Festivali’nin ‘60 Yılın Rock Müziği’ temasıyla verdiği konserde, Emrehan Halıcı ve Ankara müzisyenleri sahne aldı. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konseri, çok sayıda müziksever izledi. Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinin sahne aldığı gece, Pink Floyd’un ‘Shine on you crazy diamond’ şarkısıyla başladı. Konser, Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, Doors, Aerosmith, Earth Wind and Fire, Guns N’Roses, Grand Funk Railroad, Bon Jovi, Jeff Beck, Bad Company, AC/DC, Aretha Franklin gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin ve gruplarının unutulmaz parçalarıyla devam etti. Emrehan Halıcı, her yıl ODTÜ Sanat Festivali’nde bir araya gelen müzisyenlerin nefes kesen konserinde, tüm gruplara davuluyla eşlik etti. 

Haberin Devamı

Ankara müzisyenleriyle 60 yılın rock müziği

Gecede yer alan Ankara müzisyenleri:
Ahmet Elmas, Arya Duru, Barış Çayır, Burak Güven, Burak Karadeniz, Canberk Hacıbaloğlu, Cem Güngör, Cengiz Taşkın, Çağın Çetinyürek, Deniz Sayman, Eda Toprak, Emrehan Halıcı, Emre Sarıgün, Eren Halıcı, Erman Erkılınç, Evren Kalaycıoğlu, Fethi Okutan, Gözde Gürün, Hakan Ertek, İzgi Gültekin, Kaan Çelikcan, Kaan Sönmez, Kemal Çiftçi, Levent Solakoğlu, Mir Orhan, Murat Bağcıoğlu, Muzaffer Nezihi Egelioğlu, Onur Aymergen, Oya Kaçmaz, Rauf Arısoy, Sadık Sağlam, Sinem Yılmaz, Tuğba Gürsoy, Tuğçe Aslan, Uğur Ersoy.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!