Ankara İtfaiyesi’ne 5 yeni istasyon

Güncelleme Tarihi:

Ankara İtfaiyesi’ne 5 yeni istasyon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 16:43

Büyükşehir Belediyesi, aralarında Ankapark ve Bilkent Şehir Hastanesi’nin de bulunduğu kentin 5 noktasına yeni itfaiye istasyonları yapıyor. 

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara’ya yeni istasyonlar hakkında bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, istasyonlardan birinin dış ilçelerden Beypazarı’na yapılacağını belirterek, kent merkezindeki çalışmalarla ilgili de şunları söyledi:

Ankara İtfaiyesi’ne 5 yeni istasyon

BİLKENT HİZMETE GİRDİ

“Bilkent’te sağlık kampüsü yapımı devam ederken bölgede çıkması muhtemel olaylara müdahale edecek istasyon bulunmaması riskli bir durumdu. Protokol ile istasyonun yapımı tamamlandı ve 16 Şubat’ta hizmete başladı.

Ankara İtfaiyesi’ne 5 yeni istasyon


ANKAPARK İTFAİYESİ HAZIR

Ankapark hizmete açıldığında oluşacak insan yoğunluğu da dikkate alınarak muhtemel her türlü olaya anında müdahale edebilmek için Ankapark’ın içerisine bir itfaiye hizmet binası yapıldı. Park ile birlikte hizmete açılacak.

Haberin Devamı

Ankara İtfaiyesi’ne 5 yeni istasyon


YÜKSEK MAHALLEYE istasyon

Yüksek mahallelerden Şentepe’de olaylara intikal sürelerimizin standartların üstüne çıkması, istasyon ihtiyacını doğurdu. Proje ve yapım çalışmalarını tamamladığımız Şentepe İstasyonu’muz kısa süre içinde hizmete açılacak.

KERESTECİLER TAMAMLANDI

Fabrika ve depolama bölgesi olan Kazan Keresteciler’de meydana gelen olaylar büyük çaplı oluyordu. İlk müdahale ne kadar kısa tutulursa vatandaşın zararı az olur düşüncesiyle istasyonun yapımını tamamladık.”

BAKMADAN GEÇME!