ANGİAD'ın gündemi ekonomi

Güncelleme Tarihi:

ANGİADın gündemi ekonomi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 13:47

ANGİAD'ın gündemi ekonomi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İşadamları Derneği'nin (ANTGİAD) olağan genişletilmiş üye toplantısının konuğu Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş oldu.

Rixos Downtown Hotel'de düzenlenen toplantının açılışında konuşan ANTGİAD Genel Sekreteri Anıl Akbağ, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. ANTGİAD Başkanı Volkan Barutcu da referandum sürecinin artık geride kaldığını, artık tek gündemin ekonomi olması gerektiğine değindi. Şu anda büyüme hızının yavaş olduğunu anlatan Başkan Barutçu, "Sabırlı ve emin adımlar atarak, ekonomide her zaman fırsatların olduğunu görerek ülkemizin potansiyeline güvenmeli ve kararlılıkla yolumuza devam etmeliyiz. ANTGİAD üyelerinden aldığı güçle her geçen gün daha da büyük bir aile olmaktadır. Aramızda bugün üyelik belgeleri verilecek olan yeni üyelerimiz var. Kendilerine üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuk konuşmacı Prof. Dr. Özgür Demirtaş da, dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri aktardı. Türkiye'nin hedeflerine ulaşabilmesi için insana yatırım yapması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Ar-Ge ve insan yatırım yapmayan ülkeler, hedefledikleri yere ulaşamaz. 1980'li yıllarda benzer ekonomilere sahip olduğumuz Güney Kore ve Singapur'un bugün gelmiş oldukları nokta çok önemli. Bunun iyi analiz edilmesi gerekiyor" dedi.

ANTGİAD üyelerinin sorularını da Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a, günün anısına ANTGİAD Başkanı Volkan Barutcu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Toplantı, yeni üyelere de üyelik belgesi verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!