Andırın'da Z Kütüphane açıldı

Güncelleme Tarihi:

Andırında Z Kütüphane açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 14:08

Andırın'da Z Kütüphane açıldı

Haberin Devamı

İskender ZENGİN/ ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın ilçesinde Atatürk Ortaokulu'na Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphane açıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün katkıları ile tamamlanan Z-Kütüphane'nin açılışı; Andırın Kaymakamı Haluk Koç, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Kaymak ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen törenle yapıldı. Törende konuşlan Kaymakam Haluk Koç, "Güzel bir emek ortaya çıkmış, öğrencilerimizde bundan en iyi şekilde yararlanarak hayatlarında daha güzel bir değişiklik yapacaklardır, emeği geçenleri kutluyorum" dedi.
Okul Müdürü Avni Doğan da kütüphanenin okul için büyük bir önem arz ettiğini ifade ederek,"Okul öğretmenlerinden Ali Çukadar ve emeği geçen öğrencilerimizi tekrar kutluyorum" diye konuştu.
Toplamda 89 bin liraya mal olan Z Kütüphane'de 2 bin 838 kitap, 9 bilgisayar bulunuyor. Aynı anda 50 öğrenciyi ağırlayacak olan kütüphanede kitap okuma, okul dersleri, tiyatro gösterisi, müzik dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti de sunulabilecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!