Andırın protokolü Berke Barajı'nı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Andırın protokolü Berke Barajını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 11:49

Andırın protokolü Berke Barajı'nı gezdi

Haberin Devamı

İskender ZENGİN/ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın Kaymakamı Haluk Koç ile beraberindeki ilçe protokolü, bereket yangın gözetleme kulesi ile Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki Berke Barajı'nı gezdi.
Kaymakam Haluk Koç, beraberinde Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Keleş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof Dr. Kenan Sinan Dayısoylu, Hakim Mustafa Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Orman İşletme Müdürü İdris Tetik, Tarım Müdürü Uğur Adsay, İlçe Müftüsü İbrahim Donuk, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gonca Çömez, Malmüdürü Mehmet Avar, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Muhammed Kocakya, KASKİ Müdürü Mustafa Gök, orman işletme şefleri Abdullah Koca ve İdris Erdinç ile birlikte ilk olarak 1250 rakımlı tepedeki  bereket yangın gözetleme kulesini ziyaret etti. İdris Tetik'ten kule hakkında bilgiler alan koç ve beraberindekiler daha sonra Osmaniye'nin Düziçi ilçesine geçerek 2001'e açılan 510 megavat kurulu gücündeki Berke Barajı'nı ziyaret etti. Barajın türbin ve tünellerini gezip kumada odasında yetkililerden bilgi alan ilçe protokolü bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaymakam Haluk Koç ve beraberindekiler daha sonra dün hayatını kaybeden Anacık Mahalle Muhtarı Nasuh Çukadar'ın ailesini ziyart ederek başsağlığı diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!