Anadolu’nun Girişim Platformu Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu’nun Girişim Platformu Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2016 13:07

Kendi internet şirketini kurmak ve yatırım almak isteyen girişimciler için Konya merkezli girişimci destek platformu Startups 42 açıldı.
Türkiye’de sayılı olan oluşumlardan biri son olarak Konya’da Startups 42 adıyla kuruldu. Yatırımcıların yer aldığı Startups 42; internet, e-ticaret, mobil, oyun ve yazılım konusunda fikri/girişimi olan, girişimini hayat geçirmek veya büyütmek isteyen girişimcilerin projelerine yatırım yaparak girişimin daha hızlı büyümesini sağlamayı hedefliyor. Yatırımcılar girişime ortak oluyor ve sağladığı yatırım sermayesi ile yazılım geliştirme, reklam ve tanıtım, operasyon ve organizasyon, ekip genişletme, şirket kurulumu gibi alanlarda bütçe duvarına takılan girişimlerin bir anlamda önünü açmaya çalışıyor.
Startups 42 Başkanı Deniz Kahveci platformun bir diğer amacının yaşanan beyin göçünü minimuma indirmek ve Anadolu’daki girişimcilerle daha yakın olmak olduğunu söyledi. Deniz Kahveci, “Esasında Startup demek, hızlı büyüme için tasarlanmış, tüm detayları ve senaryoları belirlenmiş, ilk prototipini çıkarmış veya hizmet vermeye hazır, sürekliliğe sahip şirket modelidir. Yalnız şu an tüm dünyada rüzgar gibi esen ise teknoloji startuplarıdır. Bu saydığım özellikler arasına teknoloji sunmak veya kullanmayı da eklediğimizde startupın tam olarak ne olduğunu anlayabiliriz” dedi.
Deniz Kahveci daha detaylı bilginin www.Startups42.com internet sayfasından alınabileceğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!