Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2015 10:06

Potada sezonun şampiyonunu belirleyecek finalin ikinci maçı bugün oynanacak.

Haberin Devamı

28 yıl sonra finale çıkan ve yarı finalde kupa favorisi Fenerbahçe Ülker’i eleyen Pınar Karşıyaka, seriyi eşitlemek için sahaya çıkacak. İlk karşılaşmayı uzatmada kazanan Anadolu Efes ise 2-0’la İzmir deplasmanına gitmek adına mücadele verecek. Kaf Kaf, Fenerbahçe’yle oynadığı seride olduğu gibi, avantaj sağlamak adına deplasmandan mutlaka galibiyet almayı hedefliyor.

ANADOLU EFES CEPHESİ

Play-Off final serisinin ilk maçında Pınar Karşıyaka’yı zor da olsa yenen Anadolu Efes, ikinci maç için temkinli. Lacivert-Beyazlı ekibin tecrübeli coachu Dusan İvkovic, Pınar Karşıyaka’nın modern basketbol oynayan bir takım olduğunu belirterek, “Çok üst düzey bir maçtı. Normal sürede çok hata yaptık. Bunları aza indirgesek uzatma oynamadan da kazanabilirdik. İkinci yarıda gösterdiğimiz savunma mücadelesinden memnunum. Genç bir takımız ve yeterli tecrübemiz yok. Bu yüzden beklenmedik hatalar yapabiliyoruz. Pınar Karşıyaka da oynadığı basketbolla finale çıkmayı hak ettiğini gösterdi. İkinci maçta kazanmak için daha iyi oynamaları ve daha az hata yapmalıyız. Buna göre hazırlanacağız. Maça yumuşak başlamamalıyız. İkinci yarıda yaptığımız savunmayı bu kez 40 dakikaya yaymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

PINAR KARŞIYAKA CEPHESİ

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off final serisinde normal süresi 81-81 biten ilk maçta Anadolu Efes’e deplasmanda 95-92 yenilen Pınar Karşıyaka, ikinci maçı alıp saha avantajını eline geçirmek istiyor. Kazanabilecekleri bir maçı son anda kaybettiklerini dile getiren coach Ufuk Sarıca, “Uzun bir seri oynayacağız. Önümüzde çok maç var. İlk raundu kaybettik diye geri adım atmayacağız. Son düdük çalana kadar şampiyonluk şansımızı zorlayacağız. Şampiyonluktan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Hakem hatalarına da değinen Sarıca, “Böyle bir maçta çalınan ve çalınmayan faulleri garipsedik” diye konuştu.

2 BİN TARAFTAR ABDİ İPEKÇİ'DE

Karşıyaka taraftarları, final serisinin ikinci maçında da takımını yalnız bırakmayacak. İlk maç için İzmir’den kalkan 9 otobüsün yanı sıra, özel araçlar ve havayolu ile İstanbul’a gelen Karşıyaka taraftarları, kentte yaşayanlarla beraber bugün de salonda en az 2 bin kişi olacak.

Haberin Devamı

ANADOLU EFES: Doğuş, Heurtel, Saric, Lasme, Janning, Perperoglou, Cedi, Furkan, Birkan, Krstic, Deniz, Cenk
PINAR KARŞIYAKA: Diebler, Strawberry, Dixon, Palacios, Gabriel, Erkan, Soner, Barış, Egemen, Emre, İnanç, Cemal
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV 3
SALON:Abdi İpekçi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!