Amy alkolü bıraktığı için ölmüş

Haberin Devamı

23 Temmuz’da Londra’daki evinde ölü bulunduğunda, dünyayı şaşırttı.
Hayranları şok oldu. Ex-sevgilileri sessiz kaldı.
Şaşırmayanlar da çoktu. Amy ’nin nasıl bir kadere koştuğunu görenler!
Onlar sus pus oldu. Kadere bakakaldı.

----

Londra’da sokaklar, mağazalar Amy’ i çalıyor. Amy’i uğurluyor.
Ya da uğurlayamıyor.
Ölümü,  nasıl öldüğü daha çok konuşulacak.
ITV televizyonu, cenaze töreninin akşamı Amy Winehouse ile üç yıl önce
yapılan özel bir röportaj ve hayat belgeselini tekrar yayınladı.

---

Amy’nin, Amy Winehouse olmak için nasıl bir mücadele verdiğini gördük bir
kez daha..Sesini duyurabilmek için daha 10 yaşındayken savaşın içine girdiğini!
Erkeklerle biten ilişkilerin ardından sessizliğe gömülüp, yeni bir aşkla dirildiğini.
Savaşı kazanıp, Amy Winehouse olduğunda ise gerçekten yorgun düştüğünü.
Ama en trajik olanı ise, Amy Winehouse’un ölümünün ardındaki gerçekler…

Haberin Devamı

23 Temmuz’da Londra’nın Camden bölgesindeki evinde ölü bulunan Amy Winehouse’un,
sanılanın aksine Ecstasy ve alkol karışımından değil, alkolü bıraktığı için vücudunun girdiği ani şok nedeniyle öldüğü iddia edildi.

İngiliz Daily Star gazetesi, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan şarkıcının ölümünden önce, kendi iradesiyle bağımlılığıyla mücadele ettiğini ve üç hafta alkol kullanmadığını yazdı.

Amy Winehouse’un babası Mitch Winehouse’un da, kızının basına kapalı cenazesinde bu bilgileri doğruladığı iddia edildi.

Daily Star’ın haberine göre, baba Mitch yakınlarına, ‘Amy, uzun zamandır alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele ediyordu. Bırakmaya çalışıyordu. Ve üç haftadır tamamıyla temizdi. Yıllardan beri ilk defa böylesine mutluydu. Aramızdan mutlu ayrılması, acımızı biraz da olsa hafifletiyor’ dediği anlaşıldı.

Alkol bağımlılığı ile bilinen Amy Winehouse’un üç haftadır alkol almadığının ortaya çıkması üzerine konuşan doktorlar, aşırı derecede alkole alışan vücudun alkolün birden kesilmesi halinde, şoka girebileceğine dikkat çektiler. Doktor Julian Spinks konuyla ilgili şu yorumu yaptı: ‘ Yüksek miktarda alkole alışan vücuttan alıştığı alkolü birden keserseniz, organlar şoka girebilir. Nefesiniz durabilir, bu da ölüme sebep olur. Aşırı dozlarda alkol tüketen kişilerin, eğer bırakmak istiyorlarsa, tükettikleri alkol miktarını yavaş yavaş azaltmaları gerekir’.

Haberin Devamı

Amy Winehouse’u çılgın günlerinde yalnız bırakmayan parti arkadaşı ve Big Brother’un tanınmış yüzü Aisleyne Horgan-Wallace’da, Amy’nin neredeyse 2 aydır alkol kullanmadığını doğruladı.

ITV kanalının sabah programına katılan Aisleyne Horgan-Wallace gözyaşları içinde , ‘Amy ile iki aydır dışarı çıkmıyorduk. Alkol kullanmadığı için dışarıda olmak, partilere katılmak istemiyordu’ dedi.

Lady Gaga: ‘Süperstarları öldürmeyin’

Amy Winehouse’un trajik ölümü sonrasında konuşan çılgın şarkıcı Lady Gaga da, ‘Amy’nin ölümü dünyaya bir mesaj olmalı. Süperstarları öldürmeyin. Onları koruyun’ dedi.

Çoğu kez, Amy Winehouse benzerliği nedeniyle sokakta durdurulduğunu ve hayranlarının, kendisini Amy Winehouse ile karıştırdığını itiraf eden Lady Gaga, ‘Amy sayesinde kendimi yalnız hissetmiyordum. Çünkü o da farklıydı. Böylece, bir tek ben varmışım hissine kapılmıyordum’ dedi.

Haberin Devamı

Amy alkolü bıraktığı için ölmüş

Yazarın Tüm Yazıları