Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

Sizce 2016’nın en iyi giyinen kadın karakteri kim, peki en uyumlu çift hangisi, hangi oyuncu en asi? 2017 gelmeden, 2016’nın “en”lerini seçtim.

Haberin Devamı

EN İYİ ERKEK STİLİ
Birkan Sokullu

“Hayat Şarkısı”nın başrol oyuncusu Birkan Sokullu, takım elbise-jöle kafa “erkek jön” klişesine son verdi.
Stilist Fatoş Suda, Türk televizyonlarında daha önce denenmemiş bir tarz uyguladı. Karakterin Almanya’da okumuş olması cool ve salaş bir stil yaratmasını kolaylaştırdı.
Saçlar doğal dalgasında, kıyafetler iki beden büyük gibi. Çok maskülen, bir o kadar rahat... Fatoş Suda, birçok kıyafetini, özellikle şalvar ve tişörtlerini kendi kesip biçiyor, geri kalanını da Beyoğlu butiklerinden topluyor.

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN UYUMLU ÇİFT
Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli

İtiraf edeyim, onları uyumlu bulmamda gerçek hayatta da sevgili olmalarının muhakkak etkisi vardır. Ama ben genel bir uyumdan değil, stil uyumundan bahsediyorum. Yani burada konu Burçin ve İlker değil, Ayşegül ve Poyraz.
Onlar benim için inandırıcı bir çift. Müzik, sanat, yemek gibi konularda da ortak bir zevke sahip oldukları ortada.
Giyim kuşam konusunda da aynı yolda yürüyüp, mağaza vitrinlerine aynı gözle bakıyorlar.
Ayşegül günün trendlerini kendince yorumlayan, vintage bohem bir karakter. Poyraz, cool bir adam. Romantik olduğu kadar asi. Uyumları daim olsun.

Haberin Devamı

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN ASİ
Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy’un “İçerde” için neden saçlarını kestirdiğini dizi başlayınca daha iyi anladık. 

Çünkü Sarp karakteri çok asi. Deri ceketleri, parkaları, asker postalları, rengi kaçmış jean’leri role çok uygun.
Takım elbiseli hali bile hiç uslu değil. Son bölümlerden birinde giydiği AU Vintage, iki beden büyük gibi duran siyah paltoyu da çok sevdim. Alkışlıyorum.

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN İYİ KADIN STİLİ
Burcu Biricik

Haberin Devamı

Burcu Biricik’in “Hayat Şarkısı” adlı dizide canlandırdığı Hülya karakterinin kendi içindeki değişimini çok seviyorum. Biliyorsunuz gizlenmek için sürekli kılık değiştiriyor. Bir gün peruk takıp esmer oluyor, bir gün kafasına şallar doluyor, bir gün şapka takıyor. Bunu güzel bir stille yapıyor.
Maskülen bir feminenliği var. Bir ara stilettolar vazgeçilmeziydi. Dar pantolonlar ve ceketler tercih ediyordu. Şimdilerde hamile olduğu için daha rahat ama oyuncaklı bir stille karşımıza çıkıyor Burcu.
Salopet tulumlarına, askılı pantolonlarına ve komik detaylı ceketlerine bayılıyorum.

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN SEKSİ ÇİFT
Kıvanç Tatlıtuğ- Tuba Büyüküstün

Onlar ekrannın en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını...
Konuyu biliyorsunuz, ikisi de İstanbul dışında çiftlikte yaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, çiftlik yaşantısına uygun ve olması gerektiği gibi giyinirken, Tuba Büyüküstün daha çok Paris sokaklarında salınır gibi görünüyor. Topuklu uzun çizmeler, püsküllü şallar, eldivenler, şapkalar, upuzun paltolar...

Haberin Devamı

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN ASİL
Zerrin Tekindor

Ne zaman “Kara Sevda” izlesem, ne zaman ekrana Zerrin Tekindor çıksa tutuluyorum. Oyunculuğunun müthiş etkisinden çıkıp, kıyafetine mi, kendi ellerinden çıkma makyajının güzelliğine mi, yoksa saçlarının zarif dalgasına mı bakayım karar veremiyorum.
Şimdilerde rol gereği Kerem Alışık’la arasındaki duygusal yakınlaşma yüzünden mi bilmem, daha bir kadın, daha bir alımlı geliyor. Dizide giydiği dantel detaylı ipek ve şifon karışımı bluzlar, vücuduna oturan tek parça elbiseler, zarif takıları dört dörtlük.
Tekindor’un “Kara Sevda” dizisindeki bütün kıyafetlerini, dizinin yönetmeni Hilal Saral’ın kız kardeşi Sisdesign-Sema Işık Saral özel olarak dikiyor.

Haberin Devamı

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

EN PARLAYAN
Hande Erçel

“Güneşin Kızları” dizisinin ardından “Aşk Laftan Anlamaz”a başlayan Hande Erçel bence bu yılın en parlayan dizi oyuncusu. Çok zayıfladığı için ne giyse cuk oturuyor, onun dışında artık taşımayı da biliyor. Hayat karakterinin seksi olma endişesi taşımadan feminen ama aynı zamanda da çok genç bir stili var. Özellikle tek parça mini elbiseleri ona çok yakıştırıyorum. Saçlarına, makyajına, upuzun kirpiklerine de bayılıyorum.   

Dizi Ajanı dizilerin “en”lerini seçti

 

 

Yazarın Tüm Yazıları