Yılmaz Hoca’ya doğum günü sürprizi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e doğum gününde sürpriz yapıldı. O gün TBMM’den ziyaretçileri oldu. Genellikle Ankara’dan gelen heyetler belediyeyi ziyaret etmediği için alışılmadıktı.

Haberin Devamı

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz ve komisyon üyeleri, Eskişehir milletvekillerinin ev sahipliğinde kentteki temaslarına, belediye başkanını ziyaret ederek başladılar. İsmet Yılmaz, “Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü yaptığınız dönemde şimdiki ismiyle Sivil Havacılık ve Uzay Fakültesi’ni kurarak Türkiye’de sivil havacılığa büyük katkı sağladınız. TEİ’deki çalışmalar beklediğimizden iyiydi. Bütün bunlara ev sahipliği yapan başkanımız olarak sizi tebrik ediyorum” diyerek, Büyükerşen’i onore etti.

Yılmaz Hoca’ya doğum günü sürpriziYılmaz Büyükerşen

EŞİYLE AYNI GÜN

8 Kasım’daki ziyaret sırasında İsmet Yılmaz, başkanın doğum günü olduğunu öğrendiğinde, “Hocam bilseydik pastamızla gelirdik” diyerek mahcubiyetini dile getirdi. Daha ilginci Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in de aynı gün doğmasıydı. Odada bulunanlar, iktisatçı hocanın tutumluluğuna atıf yaparak, “Tek doğum günüyle kurtuluyor her yıl” diye espri yaptılar.

Haberin Devamı

TBMM Komisyonu’nun, savunma sanayi tesislerine düzenlediği Eskişehir gezisi, yöresel çi börek ve met helvası ziyafetiyle son buldu. Ancak akıllarda, CHP’li belediye başkanına yapılan nazik ziyaret kaldı.

Yılmaz Hoca’ya doğum günü sürprizi

KİMLER VARDI? 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e ziyarete katılanlar arasında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Partili İsmet Yılmaz, AK Partili komisyon üyeleri İsmail Kaya, Feyzi Berdibek ve Yavuz Ergün’ün yanı sıra CHP’den Uğur Bayraktutan da bulundu. Eskişehir milletvekillerinden CHP’li Utku Çakırözer ile CHP'li milletvekili Jale Nur Süllü ev sahipliği yaptı.

Yılmaz Hoca’ya doğum günü sürpriziEskişehir’in çehresi Büyükerşen’le değişmişti.

Yazarın Tüm Yazıları