Cannes yolcuları...

Cemiyetin ünlü ismi genç işadamı Hakan Sabancı, Cannes Film Festivali’nden davet aldı.

Haberin Devamı

Bu yıl 75’incisi düzenlenecek olan, Avrupa’nın en bilinen film festivalinin kırmızı halısında yürüyecek olan Hakan Sabancı’ya kardeşi Kerim Sabancı eşlik edecek.
Cannes yolcuları...
Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olan yakışıklı işadamı, Avrupa jet-set’inin de aranılan yüzlerinden...

Aşkları galip geldi!

Ekim ayında boşanan cemiyetin ünlü çifti Didem Sarı ve İzzet Antebi cephesinden mutlu haber geldi. İki çocuğu olan çift barıştı.

2009 yılında evlenen Didem Sarı-İzzet Antebi çifti, çocukları Mila ve Moris Mert’e rağmen evliliklerini kurtaramamış ve geçtiğimiz ekim ayında boşanmıştı. Cemiyet hayatının ünlü çiftinin dillere destan aşkının boşanmayla sona ermesi çevrelerinde şok etkisi yaratmıştı.

Haberin Devamı

Cannes yolcuları...

Şimdi öğrendiğime göre çift barışmış! Başka isimlerle anılsalar da, tüm haberleri boşa çıkaran Sarı ve Antebi, meğer bir süre önce yeniden görüşmeye başlamış.

Aşkları galip gelen çift, geçtiğimiz günlerde Daphne-Marsel Behar’ın kızları Sienna’nın Bat Mitzvah törenine birlikte katılmış. Bir Musevi töreni olan ve 12 yaşına giren çocuklara yapılan seremoniye el ele katılarak herkesi şaşırtan Didem Sarı ve İzzet Antebi’nin mutlulukları görülmeye değermiş.

Cannes yolcuları...

Cannes yolcuları...

Cemiyetin ünlü ismi genç işadamı Hakan Sabancı, Cannes Film Festivali’nden davet aldı. Bu yıl 75’incisi düzenlenecek olan, Avrupa’nın en bilinen film festivalinin kırmızı halısında yürüyecek olan Hakan Sabancı’ya kardeşi Kerim Sabancı eşlik edecek. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olan yakışıklı işadamı, Avrupa jet-set’inin de aranılan yüzlerinden...

Cannes yolcuları...

Haberin Devamı

Hem iş hem tatil

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin sponsoru olduğu “Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Sürdürülebilirlik Ödülleri Töreni”, Fas’ın Marakeş şehrinde gerçekleştirildi. Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp de toplantı için Marakeş’e gitti. Akfen Holding Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Gülbin Uzuner Bekit’in de eşlik ettiği törende, çeşitli kategorilerde en iyi uygulamalar ödül almaya hak kazandı. Toplantılardan fırsat buldukça Gülbin Uzuner Bekit ile birlikte Marakeş’i gezen Pelin Akın Özalp, en keyifli karelerini takipçileriyle paylaştı.

Cannes yolcuları...

Başarısı tescillendi

Sağlık, yeme-içme ve maden sektörlerinde faaliyet gösteren Kadir Yücelbaş, geçtiğimiz günlerde Quality Dergisi’nin ödül gecesinde “En Quality İş İnsanı” ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Cannes yolcuları...

Cansu Kurtçu’nın ödülünü takdim ettiği Kadir Yücelbaş’ı, bu anlamlı törende eşi Mehtap Yücelbaş da yalnız bırakmadı. Yücelbaş çifti, ünlü sanatçı Kubat, Ivana Sert-Sezer Dermenci çiftiyle aynı masada oturarak, ödülün mutluluğunu yakın dostlarıyla paylaştı.

Cannes yolcuları...

Kadir Yücelbaş - Cansı Kurtçu

 

Yazarın Tüm Yazıları