Mehmet Üstündağ

Sürpriz aşk!

24 Nisan 2024
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni aşka yelken açtı.

Babası gibi yönetmenlik yapan Rafael Cemo Çetin, çektiği sıra dışı reklam filmleriyle uzun zamandır adından söz ettiriyor.

Yılın sürpriz aşkına imza atan Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin, önceki gün Magnet Quarterly Dergisi’nin üçüncü yıl partisine el ele giderek aşklarını ilan etmiş.

Sordum soruşturdum; çift yaklaşık bir aydır birlikteymiş. Çiftin birlikte olduğunu çok yakın arkadaşları dışında pek henüz bilen yok. Ama ikisinin de sosyal medyalarına baktım. Aslında küçük ipuçları vermişler...

Mesela Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin son gönderilerini like’lamayı ihmal etmezken, Magnet Quarterly gecesinden paylaştığı fotoğraf serisine de Çetin’i etiketlemiş.



Yazının Devamını Oku

Kazanmadığı ödülü ‘yürüttü’

22 Nisan 2024
Cuma gecesi, Türkiye’de ilk kez dijital içerik üreticileri ödüllendirildi.

Fakat, No7influencers Sosyal Medya Ajansı’nın düzenlediği törene, garip bir olay gölge düşürdü.

Adı açıklanmayan bir influencer, fotoğraf çektirmek bahanesiyle bir ödülü alarak kayıplara karıştı!



Oysa, “No7influencers Awards 2024” oldukça renkli başlamıştı. No7influencers Sosyal Medya Ajansı kurucusu Anıl Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy, kırmızı halı töreninin sunuculuğu ise Ümit Karalar üstlenmiş ve birbirinden değerli içerik üreticileri ödüllendirilmişti.


Temsili fotoğraftır.

Yazının Devamını Oku

Yarattığı izdihamın ödülü: Yeni araba!

19 Nisan 2024
Her gittiği ülkede izdiham yaratan Burak Özçivit, dönüşte kendisini yeni bir otomobille ödüllendiriyor. En son İngiltere’de ezilme tehlikesi geçiren oyuncu, dönüşte stresini 13 milyonluk Mercedes GT ile attı.

Burak Özçivit, milyonluk garajına bir lüks otomobil daha eklemiş! Aldığım duyumlara göre oyuncunun yeni otomobili, 13 milyon TL değerinde bir Mercedes GT...

Özçivit’in araba merakı, sıradan bir tutkudan çok daha fazlasını ifade ediyor bence.
Garajında birbirinden değerli otomobiller bulunduran Özçivit’in bu tutkusu, aynı zamanda kendisini ödüllendirme ritüeli haline gelmiş durumda!


Yıllar farklı ama haber hep aynı: Burak Özçivit, sürekli yeni bir araba almış ya da arabasını yenilemiş.

Her ay farklı bir ülkeden aldığı davetiyelerle, bazen eşi Fahriye Evcen’i de yanına alarak dünya çapında etkinliklere katılan oyuncu, dönüşte kazandığı parayı sanırım otomobillere yatırıyor!


Yazının Devamını Oku

Gökhan Çıra’nın yeni aşkı Alya!

17 Nisan 2024
Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, meğer bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşıyormuş. Çiftin bayram tatilini Alaçatı’da geçirdiği ve Çıra’nın, burada Limon isimli mekânda sahne alan Alya’yı en önden izlediğini de öğrendim.

Aldığım duyumlara göre Gökhan Çıra ve Alya’nın ilişkisi, arkadaşlık ilişkisinden aşka dönüşmüş. Çünkü genç şarkıcının uzun zamandır Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile arkadaş olduğu söyleniyor. Hatta ikili evliyken, sık sık Alya’yı, sahne aldığı mekânda izlemeye gidermiş. Bilindiği gibi Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın çalkantılı bir ilişkisi vardı.

Çift, iki kez evlenip boşanmış, bir kız çocuğunu evlat edinmişti. Saadet Selenay ismini verdikleri kız çocuklarına ortak ebeveynlik yapan ikili, çoktan ayrı yollara gitti ve ilişkilerini arkadaşlık çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor. Bu nedenle yeni aşkın, ebeveynlik ilişkilerine bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Bayram tatilini Afrika’da geçirdi

30 yıl önce Londra’da tanışıp yakın arkadaş olduğu Botswanalı dostu Desirée Ferrari, bayram tatili için Mine Kalpakçıoğlu’nu ülkesine davet etti.

1 hafta boyunca Botswana’da doğanın kucağında serbestçe dolaşan vahşi hayvanları izleyen Kalpakçıoğlu, muhteşem anlar yaşadı. Meğer Mine Hanım’ın en sevdiği hayvan zürafaymış ama seyahati boyunca zürafa göremediği için üzülmüş.

Yazının Devamını Oku

Miami’de buluştular

15 Nisan 2024
Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile yeni bir aşka yelken açtığını aralık ayında ilk ben yazmıştım hatırlarsanız...

Çifti, bütün dostları birbirlerine çok yakıştırdığını ve çok da mutlu olduklarını duymuştum.



Zeynep Yılmaz, bayram tatilini geçirmek için kızlarıyla birlikte Miami’ye gitmişti. Hatta burada maç seyreden ve bir de Madonna konserini izleyen Yılmaz’ın keyfi yerindeydi. Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Bülent Ciritci de Miami’ye uçarak, Yılmaz’a sürpriz yapmış.
Tatilin son günlerini birlikte geçiren çift, Bülent Bey’in yeni yaşını da kutladı. Hatta Zeynep Yılmaz, büyük bir istisna yapıp sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medyada ‘iyi ki doğdun, iyi ki’ notuyla paylaştı. Kalp emojisiyle de mutluluğunu gözler önüne serdi.

Bayramı Alaçatı’da kutladılar

Cemiyetin ünlü çifti Burcu Erçil ve Mehmet Yayla, bayram tatilini birlikte Alaçatı’da geçirdi.

Yazının Devamını Oku

Cemiyet hayatından renkli tatil anıları

12 Nisan 2024
Cemiyet hayatının tanınmış simaları, bu yıl da 9 günlük bayram tatilini fırsat bilerek sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmeyi tercih etti. İşte, tatil rotalarıyla dikkat çeken ünlü isimler...

Hacı-Nazlı Sabancı çifti, kızları Arzu Alara ile birlikte bayram tatilini Paris’in romantik atmosferinde geçirmeyi tercih etti. Seyahatsever çift, minik kızları nedeniyle şimdilik kısa sürede gidip gelebilecekleri rotalar tercih ediyor belli ki...

Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın çifti, üç kızı Derin, Duru ve Doğa’yla birlikte bayram tatili için Phuket’e giden isimlerden oldu.

Dila Tarkan ve eşi Dağhan Doğruer, bayram tatilini Japonya’da geçiriyor. Çift, Kyoto ve Tokyo’nun tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret etti.

Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı, Miami’de Madonna konserine katılarak müzik dolu bir tatil geçirdi. Anne-kızın bu eğlenceli deneyimi, tatilin unutulmaz anıları arasındaydı.

Yazının Devamını Oku

Serenay’a açık çek!

10 Nisan 2024
Geçen yaz Cahide Alaçatı, muhteşem bir Kenan Doğulu konseriyle kapılarını açmıştı. Ancak bu yaz, Alaçatı’nın ünlü mekânı çok farklı bir isme teklif götürdü: Serenay Sarıkaya!

Aldığım duyumlara göre, mekân Serenay Sarıkaya’yı 1 Temmuz’daki açılışı yapması için davet etmiş ve bu daveti için bir açık çek vermiş. Sarıkaya’nın şarkı söylemeyi çok sevdiğini biliyoruz; sıklıkla dizi ve filmlerde mikrofonu eline alıp seyircileri büyülüyor. Üstelik gittiği mekânlarda aldığı teklifleri de genellikle geri çevirmiyor.



Ancak şu ana kadar Sarıkaya’dan bir yanıt gelmediğini duydum. Belki de bu yaz Alaçatı’nın müdavimleri, ünlü oyuncunun sesini ve performansını bu eşsiz mekânda dinleme şansını yakalayacaklar. Bakalım, Serenay Sarıkaya’nın yanıtı ne olacak?

Genç yeteneğin büyük başarısı

Eğitim hayatındaki üstün başarısının yanı sıra sosyal başarısı ile de öne çıkan gencimiz Şems Polat, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’ne erken kabul edilen öğrenciler arasında yer aldı.

Robert Kolej mezunu Şems Polat bu sene ABD ve İngiltere’nin en saygın eğitim kurumlarından Harvard Üniversitesi ve Oxford Üniversitesi’nden davet aldı. Dünyanın sayılı öğrencileri arasında yer alan Şems, Türkiye’nin yeni gururu oldu. Aynı zamanda Robert Kolej Öğrenci Birliği Başkanı olan Şems, depremden zarar gören bölgelere destek olan projeleri arkadaşları ile gerçekleştirmişti. Tebrikler...

Yazının Devamını Oku

İlham kaynağı!

8 Nisan 2024
Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu, fit ve sağlıklı yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. Spor tutkunu olan Kalpakçıoğlu, haftada 5 gün düzenli olarak spor yapıyor ve bu disiplinli yaklaşımıyla sağlıklı bir yaşamı benimsemeyi başarıyor.

Mine Kalpakçıoğlu’nun spor yapma tutkusu ve sağlıklı yaşamına verdiği önem çevresinde geniş ilgi görüyor. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı spor aktiviteleri ve sağlıklı beslenme rutiniyle takipçilerine ilham veren Kalpakçıoğlu, fit ve enerjik görünümüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.



Sporun fiziksel ve ruhsal sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayan Kalpakçıoğlu, sporun yaşam kalitesini artırdığına ve pozitif bir enerji verdiğine inanıyor. Bu nedenle düzenli egzersiz yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi hayatının bir parçası haline getirmiş durumda. Gıpta edilmeyecek gibi değil...

Güneşten korunmanın önemi anlatıldı

Vegan, temiz ve doğal içerikli güneş koruma markası Syorell’in kurucusu Murat Çekiç, önceki gün bir basın toplantısı düzenledi.

Yazının Devamını Oku