Anı olsun diye oyuncu oldular

Home Store’un kurucusu Levent Penso’nun stil danışmanı olan kızı Verda Penso bir anı olsun diye oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Anı olsun diye oyuncu oldular

Verda Penso, başrollerini Müge Boz ve Jess Molho’nun paylaştığı “Çatkapı Aşk” adlı sinema filminde tüm oyuncuların stil danışmanlığını yapmaya başlamıştı.
Karakterler için farklı kıyafetler hazırlayan Verda Penso, anı olsun diye filmin bir sahnesinde oyunculuk da yaptı. Bir katibeyi canlandıran Penso, rol arkadaşlarıyla objektiflere poz verirken oyunculuğa sıcak baktığını söyledi.

Adalar manzarasında  Uzakdoğu lezzetleri

Suadiye Oteli’nin sahibi Sadıkoğlu Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi Merve Naz Sadıkoğlu, Suadiye Oteli’nin terasında Rona Consept Asia adıyla bir Uzakdoğu restoranı açtı. Uzakdoğulu şef Ronnie Jariyawiriya’nın lezzetli sunumları eşliğinde gerçekleşen açılış iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Boğaz ve Adalar manzarası eşliğinde sunulan Rona Consept Asia’nın lezzetleri tam not aldı.

Haberin Devamı

Anı olsun diye oyuncu oldular

33 yaş hatırası

2012 yılında Faber Castell ailesine ait, Almanya-Stein’daki 172 yıllık Neue Schloss’da Kont Charles Alexander von Faber Castell ile evlenen Melisa Eliyeşil, önceki gün 33’üncü yaşını kutladı. Eliyeşil, eşi Kont Charles Alexander von Faber Castell, oğlu Leonhard Alexander ve Carla Victoria adını koyduğu kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Anı olsun diye oyuncu oldular

Mum kokulu kadınlar

Kendi adını verdiği tekstil markasıyla adından söz ettiren moda tasarımcısı Dilek Hanif, kızı Dilhan Hanif ile birlikte mum koleksiyonu hazırladı. Kreatif direktörlüğünü Dilhan Hanif’in yaptığı ve ilhamını Osmanlı’dan alan Dilek Hanif, Hürrem Sultan, Kapalıçarşı ve Topkapı Sarayı’ndan esinlenmiş. Üç farklı kokuya sahip mumlar ile tekstilden sonra dekorasyon sektörüne giriş yapan Dilek Hanif, kendi adını taşıyan farklı ürünler de hazırlayacakmış.

Haberin Devamı

Son Rötuş izdihamı

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, “Son Rötuş” şarkısına birlikte imza attığı Gökçe Kırgız’la önceki akşam Bodrum Gümbet Posh’da sahneye çıktı. 3 bin kişilik mekana 4 bin kişi gelince, kapıda uzun kuyruklar oluştu. İkiliyi izlemeye gelenler arasında Koray Avcı da vardı. Şarkıcı sahneye çıkıp Suat Ateşdağlı’nın performansı eşliğinde “Sen” isimli şarkısını söyledi.

Satış başarısı

28 yaşındaki genç girişimci Burcu Tandoğan, ip sandalet markası Nomadic State of Mind’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlendi. burqu.com adlı online satış sitesinde sandaletleri beğeniye sunan Tandoğan, kısa sürede büyük başarı elde etti. Tandoğan’a yüksek satış oranından sonra markanın Miami ve Meksika distribütörlüğü de verildi.

Haberin Devamı

Moral ziyareti

Erol Evgin, geçtiğimiz gün özel gereksinimli çocukların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik destek sunmak amacıyla Polonezköy’de kurulan “Başka Kamp”ı ziyaret etti. Ünlü sanatçı; otizm spektrum bozukluğu, down sendorumu gibi hastalıkları olan çocuklar hakkında bilgi aldı. “Moral faydalı bir ilaçtır” diyen Evgin, çocuklara şarkılar söyleyip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ankara'nın kebapçısı

Ayhan Sevilir ve Şehmus Acar’ın sahibi olduğu Şehrin Kebapçısı adlı restoran; Gaziantep ve Şanlıurfa’nın yöresel lezzetlerini Ankaralılarla buluşturuyor. Çankaya’da hizmet veren mekanın şefliğini de üstlenen Acar, “Ankara’da olsanız bile kendinizi Şanlıurfa ve Gaziantep’te hissedebilirsiniz” dedi.

 

Yazarın Tüm Yazıları