Şifalanma zamanı

29 Aralık’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, Balık burcuna geçecek ve 11 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Haberin Devamı

Aslında Jüpiter bu yıl 14 Mayıs’la 28 Temmuz arasında Balık burcuna seyahat etti. Sonra geri giderek Kova burcuna geçti. Şimdi yeniden Balık’a geçiyor. Bu geçişi 14 Mayıs haftasında burada detaylıca ele almıştım. Bu süreçte bizleri neler beklediğini anlamak için o yazıyı hatırlamakta fayda var.

Öncelikle şifalanma ve iyileşme oranlarında çok ciddi artışlar söz konusu olabilecek. Belki de birçok hastalığa çare bulunacak. Gündemimizde COVID-19 olduğundan bu virüs için ilaçlar ortaya çıkabilir. 

Sinema sektörünün yeniden yükselişe geçeceği bir dönem olmakla beraber ekranda ve beyazperdede daha fazla spiritüel, bilinçaltı ve rüyalarla ilgili film, dizi görebiliriz. Ya da bu konularda yayımlanan kitap sayısı artabilir.  

Kolektifte merhamet ve vicdan duyguları güçlenirken bunun kişisel hayatlarımıza yansımasını da görebiliriz. Kendimizi psikolojik olarak iyileştirmek üzere adımlar atabiliriz. Terapilerde ciddi patlamalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Sezgisel yanımızı güçlendirmek için çalışmalara katılabilir, araştırmaya girişebiliriz. Bu dönem mistik konular, rüyalar, bilinçaltı gibi alanlarda para kazanmak adına adımlar atabiliriz. Medyumlar, şifacı ve iyileştiriciler ön plana çıkabilir.

Hem Jüpiter’in hem de Balık’ın inançları sembolize etmesinden dolayı din ve inançla ilgili konular büyük bir hızla yayılabilir. Yeni inanç ve felsefeler ortaya çıkabilir. Ancak sahte din adamları, sahte peygamberler konusunda dikkatli olunmalı.

Denizlerin canlılık oranı artarken temizlenmesi, denizde yaşayan türlerin çoğalması da söz konusu. Jüpiter’in büyüteç etkisiyle deniz taşmaları, tsunamiler, büyük seller, tufanlar da gerçekleşebilir.

Bu dönem uyarıcı madde kullanımına ilişkin dünyada artış görülürken diğer yandan bağımlılıklardan kurtulma adına kullanılan metotlar değişebilir ve farklı tedavi yöntemleri çıkabilir.

Diğer yandan hayır ve yardımlaşma işlerinin sayısı giderek artabilir. Daha fazla insana yardım etme adına dünyadaki büyük kuruluşlar ve topluluklar harekete geçebilir.

Jüpiter evrensel finans göstergesidir ve Balık burcundayken herkes kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kurmaya başlar. Ama bu transit sona erdiğinde büyük pişmanlıklar ortaya çıkar. Her şeyin fiyatının çok ama çok artmaya başlayacağı bir zamandır bu dönem. Tam da bu yüzden hızlı ve kolay yoldan para kazanma arzusu da tetiklenecek.

Haberin Devamı

Gazlar, doğalgaz konusunda büyük ilerlemeler ve gelişmeler kaydedilebilir. Gazlardan kaynaklı zehirlenmeler de söz konusu olabilir.

Şifalanma zamanı

SANATÇILAR DEĞER GÖRECEK

Sanatı temsil eden Balık burcuna büyüteç Jüpiter girdiğinde sanat çalışmalarında da artış beklenir. Sanatçıların ve eserlerin daha çok değer göreceği bir döneme giriyoruz.

Birçoğumuz büyük içsel yolculuklara çıkabilir, hayata geliş amacımıza dair sorgulamalar yaşayabiliriz.

Cezaevleri, hastaneler ve yaşlılara yönelik bakımevlerinin koşullarıyla ilgili iyileştirmeler görebiliriz.

Fabrikalarda radyasyon sıkıntıları gündeme gelebilir. En son Jüpiter Balık burcundayken ABD’de petrol felaketi yaşanmıştı. Demek ki bu tür felaketlere karşı dikkatli olunmalı.

Haberin Devamı

MEDYA, AKADEMİK KONULAR, TURİZM...

Türkiye önce 9’uncu ev, sonra da 10’uncu ev üzerinden alacak bu geçişi. Öncelikli olarak yasa, hukuk, anayasa, medya, akademik konular, üniversiteler, yurtdışıyla ilişkiler ve turizm alanında deneyimleyeceğiz ülke olarak. En son Jüpiter Balık burcundayken anayasa referandumuna gidilmişti. Demek ki bu transit zamanı, anayasada ciddi anlamda büyük değişikliğe gidileceğine işaret etmekte.

Yazarın Tüm Yazıları