Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin

Oğlak burcunda gezen Ay, haftamızı sorumluluklarla dolduracak. Kariyerinizde belirsizlikler olabilir, acele etmeyin ve size iyi gelecek şeylere yönelin. İyi haber: Haftaya Balık yeniayı var!

Haberin Devamı

Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin

Haftanın ilk günü Ay oğlak burcunda seyahat edecek. Haftaya görev, sorumluluklar, planlar, projeler, yapılması gereken işlerin bilinciyle başlıyoruz. Salı günü Ay, Kova burcunda seyahat edecek.

Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin

Arkadaşlarımızla sosyalleşerek, bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerimizi arttırarak bir gün geçirebiliriz. Salı ve çarşamba Venüs’ün Ay düğümleriyle kuracağı kontakla ilişkilerde ve sosyal hayatta kibar, orta yol bulucu, uzlaşmacı olmak önem kazanacak. İlişkileri yöneten, kazanır. Perşembe günüyse Güneş ile Neptün birlikte hareket edecek. Özellikle sezgilerinize çok güvenin, rüyalarınızın neyi sembolize ettiğine dikkat edin, evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Yaşam hedefleriniz ve kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere düşülebilir. Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değil.

Haberin Devamı

Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin

Eğer imkânınız varsa bugün sessiz sakin bir yere tatile gitmek, minik bir kaçamak yapmak için çok uygun. Eskiye, geçmişe ait konular çok sık gündeme gelebilir. Eski resimler, anılar, fotoğraflar, müzikler. Cuma ve cumartesi Ay, Balık burcunda seyahat edecek hatta Balık burcunda yeniay meydana gelecek. Haftaya cumartesi köşe yazısında Balık yeniayını detaylıca yazacağım. Ama siz bu sırada kafanıza ve ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin…

Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin

KABUĞUNUZA ÇEKİLİP GÖZLEMLEYİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Balık yeni ayı 15 gün etkili olacak. Yapabileceğiniz en iyi şey ruhunuzu huzura kavuşturmak, yalnız kalmak, sanatla ve yaratıcılıkla ilgilenmek, hayatın içinde aktif olmaktansa kabuğunuza çekilip gözlemlemek. Sizin döneminiz 20 Mart’ta başlayacak. 

Haberin Devamı

ZEKÂNIZLA ÖN PLANA ÇIKACAKSINIZ
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş ve kariyerinizle ilgili konularda şanslı etkiler altındasınız. Zekânızla ön plana çıkarken fikirlerinizi kabul ettirmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha merhametli olmanız gerek. Özellikle salı ve çarşamba harcamalar konusuna dikkat.

KIRICI OLMAMAYA ÇALIŞIN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve kariyerinizle ilgili konularda kafa karışıklığı yaşayabilir, hatalar yapabilirsiniz ama bir o kadar da yaratıcı olacaksınız. Özellikle salı ve çarşamba kendinizi daha dikkatli ifade edin, kırıcı olmayın. Perşembe ve cuma kariyerinize yön verecek bir karar almayın.

PARASAL KONULARDA ŞANSLISINIZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Haberin Devamı

Parasal konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Beklediğiniz ödemeler gelebilir. Pazartesi ve salı ilişkiler ve ortaklıklardan yana istediğiniz tepkileri almakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru belki bir yerlere kaçmak için planlar yapabilirsiniz. 

BORÇ ALMAK İÇİN BİRAZ BEKLEYİN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmelerden yana şanslı bir hafta. Her türlü anlaşmazlığı sıradışı fikirlerle çözüme kavuşturabileceksiniz. Fakat parasal konularda doğru karar veremeyebilirsiniz. Borç almak istiyorsanız 10 gün bekleyin.

AŞK FIRSATLARI VE İŞLE İLGİLİ YENİ FİKİRLER VAR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Romantik bir hafta sizi bekliyor. Yalnız olanlar aşk fırsatlarıyla karşılaşabilir. Mevcut ilişkiler de yumuşak ve sakin bir atmosfere bürünüyor. İş ortamınızda fikirlerinizle göz dolduracaksınız. İşle ilgili toplantılar, iletişim, mail trafiğiniz artacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

TEMBELLİK VE EĞLENCE HAFTASI
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hafta boyunca uyumak ve tembellik yapmak; kendinizi sanata, hobilere, aşka, eğlenceli işlere vermek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana mutlu etkiler söz konusu ama işteki dikkatsizlik yüzünden yapılacak hatalar biraz canınızı sıkabilir.

GEREKSİZ ALINGANLIK YAPMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk, mutluluk, eğlence, yaratıcılık konularında dolu dolu bir hafta. Dikkat etmeniz gereken tek şey, özel hayatınızda gereksiz alınganlıklar yapmamak. Hafta boyunca ev almak, satmak, taşınmak, araba almak-satmak gibi işleri gerçekleştirebilirsiniz.

YAZ TATİLİ PLANLAMA ZAMANI
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Çarşamba ve perşembe Venüs’ün ay düğümleriyle kuracağı kontak hem sosyal hem de özel hayatınızda iletişim problemlerine işaret ediyor. Önyargılı yaklaşmayın. Bu hafta belki yaz tatilinizi planlayabilirsiniz ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

ALIM-SATIM İŞLERİNDE KAZANÇLISINIZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Ay iki gün burcunuzda hareket edecek. Haftaya hem duygusal açıdan hem de iş konusunda yoğun başlıyorsunuz. İlk iki gün duygusal tepkiler verebilirsiniz. Parasal konularda güzel anlaşmalar yapabilirsiniz, alım-satım işleri de kazançlı geçecek.

BOL BOL İLETİŞİM, BOL HAREKET
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Tempolu ve hareketli bir hafta başlıyor. Bol bol iletişim halinde olacak, gezecek, birçok yeni şey öğreneceksiniz. İletişimi ve haberleşmesi bol bir hafta. Yalnız parasal konularda gerçekçi olamayabilir hatta unutkanlıklar ve hesap hataları yapabilirsiniz.

SİZİN DÖNEMİNİZ BAŞLIYOR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta ve takip eden 15 gün sizin zamanınız. Gökyüzünde Güneş, Venüs, Neptün sizin burcunuzda ve hem de burcunuzda bir yeniay meydana gelecek. Yepyeni başlangıçlar, yeni aşkların yanı sıra hayatınızı ve kendinizi güzelleştirme adımları atabilirsiniz. 

Yazarın Tüm Yazıları