Para, güven, sadakat, istikrar...

Bu hafta birçok önemli gökyüzü olayı gerçekleşecek. 4 Mayıs’a kadar para, güven, sadakat konularında istikrar var. Mars, Yengeç burcuna geçince işler biraz değişiyor. Yeni mücadelelere hazır olmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Para, güven, sadakat, istikrar...

Oldukça hareketli bir haftaya giriyoruz. Yarın hem Merkür hem de Güneş, Boğa burcuna geçecek. İstikrâr, sağlamlık ve para dönemi başlıyor. Parasal konularda mantıklı ve kazanç getirecek kararlar alabiliriz. Etkisi 4 Mayıs’a kadar devam edecek. Hafta ortasında Venüs ile Uranüs birlikte hareket edecek. Ani aşk ve flörtlere işaret ediyor. Çarşamba ve perşembe ilişkilerle ilgili güzel sürprizlere açık olmalıyız. Ancak mevcut ilişkilerinizde karşınızdaki insanları çok sıkmayın.

Para, güven, sadakat, istikrar...

Haberin Devamı

Cuma Mars, Yengeç burcuna geçecek ve 11 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kendimizi güvende hissetmek için mücadele ederken aileyle ilgili konulardaki stresli durumları dikkatli yönetmek gerekebilir. Bu dönemde mide daha hassastır. Besin zehirlenmelerine dikkat!ÂCumartesi, Merkür ile Uranüs birlikte hareket edecek. Evimizin elektrik tesisatını gözden geçirip onarabiliriz. Hızlı düşünme kapasiteniz yüksek; orijinal ve dâhice fikirler aklınıza gelebilir. Pazar günüyse Venüs ile Satürn arasında sert bir etkileÅŸim olacak. Ä°liÅŸkilerde soÄŸukluk, mesafe, ayrılıklar söz konusu olabilir. Bugün parasal konularda da iÅŸler istediÄŸimiz gibi gitmeyebilir.

Para, güven, sadakat, istikrar...

KAZANÇ ARTTIRACAK FİKİRLER
Koç (21 Mart-19 Nisan)

4 Mayıs’a kadar parasal konularda akıllıca kararlar verecek, kazançlarınızı arttıracak fikirlerle ilgileneceksiniz. Mars, Yengeç burcuna geçince ev, yuva, aile, gayrimenkulle ilgili konularda stresli durumlar yaşanabilir, aile ilişkileri gergin olabilir. 

KARDEÅžLERLE Ä°LÄ°ÅžKÄ°LER STRESLÄ° OLABÄ°LÄ°R
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Merkür burcunuza geçiyor, 4 Mayıs’a kadar tüm iletişim kanallarınız açık. Önemli anlaşmalar yapabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. Mars, Yengeç burcuna geçince, 11 Haziran’a kadar kardeşlerle ve komşularla ilişkilerde stresli durumlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

DOSTLARLA PARA KAZANMA ZAMANI
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Merkür’ün Boğa burcundaki seyahatiyle dostlarınızla iletişim trafiğiniz artacak, onlarla para kazanmak adına projeler geliştirebilirsiniz. Mars’ın Yengeç burcundaki seyahatiyle parasal konularda stres söz konusu. Kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

MÜCADELE GÜCÜ BULACAKSINIZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Mars burcunuza geçecek, 11 Haziran’a kadar seyahat edecek. Mars harekete geçme ve mücadeleyle ilgili. Hayatınızda mücadele edecek gücü kendinizde bulacaksınız. Kazalara karşı dikkatli olun. Güvende hissetmeyince agresifleşebilirsiniz.

AKILLICA HAREKET EDECEKSÄ°NÄ°Z
Aslan (23 Temmuz-22 AÄŸustos)

Haberin Devamı

Merkür’ün Boğa burcundaki seyahatiyle kariyerinizle ilgili konularda akıllıca hareket edeceksiniz. İş başvuruları yapmak için de uygun bir zaman. Mars’ın Yengeç burcundaki seyahati sırasında psikolojik sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

BOL BOL OKUYUP ARAÅžTIRACAKSINIZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

4 Mayıs’a kadar bol bol okuyacak, araştırma yapacak, seyahat planlayacaksınız. Reklam, tanıtım işlerinden fayda sağlayabilirsiniz. Mars’ın Yengeç burcundaki seyahatiyle dostlarınızla aranızda güven sorunları oluşabilir. Gerginlikler ortaya çıkabilir.

PATRONLARINIZLA TARTIŞMAMAYA ÇALIŞIN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Kariyerinizle ilgili konularda mücadele gerektiren ve harekete geçeceğiniz bir süreç başlıyor. Mars, Yengeç burcunda seyahat edecek ve kendinizi sürekli güvende hissetmek için sıkı bir şekilde çalışacaksınız. Patronlarınızla tartışmamaya özen gösterin.

Haberin Devamı

GELÄ°RÄ°NÄ°ZÄ° YÃœKSELTECEK ANLAÅžMALAR...
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

4 Mayıs’a kadar gelirinizi arttıracak anlaşmalar yapabilirsiniz. Mars, Yengeç burcunda seyahat ederken eğitim, medya işleri, pazarlama, reklam gibi konularda mücadele etmeniz gerekecek. Bu süreçte kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.

GÃœZEL TEKLÄ°FLER ALABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

4 Mayıs’a kadar kariyerinizde verimli bir süreç başlıyor. Güzel teklifler alabilirsiniz. Ardından 11 Haziran’a kadar borçlar, krediler, nafakalar, burslar, sponsorluklar, kredi kartlarıyla mücadele edeceksiniz. Kendinizi tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. 

EVLİLİK, ORTAKLIKLAR, SÖZLEŞMELER...
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Haberin Devamı

İlişkiler, evlilik, ortaklıklar, sözleşmeler konusunda stresi bir süreç başlıyor. Mars, Yengeç burcunda seyahat ederken zayıf olan ve güven vermeyen ilişkiler yara alacak. 4 Mayıs’a kadar akıllıca yatırımlar yapabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz.

MÄ°DE SAÄžLIÄžINA DÄ°KKAT EDÄ°N
Kova (22 Ocak-18 Åžubat)

Taşınmak ya da ev almakla ilgili planlarınız varsa 4 Mayıs’a kadar harekete geçin. 11 Haziran’a kadar iş koşullarınıza, sizin ve evcil hayvanınızın sağlığına dikkat edin. Özellikle de midenize... Güvende hissetmediğiniz noktalarda iş arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz.

PLANLAMA YAPACAĞINIZ BİR SÜREÇ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Yeni şeyler öğreneceğiniz, seyahatler planlayacağınız bir süreç. Ama 4 Mayıs’a kadar... Daha sonra, 11 Haziran’a kadar yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Özel hayatınızda kendinizi güvende hissetmediğiniz noktalarda arıza çıkarabilirsiniz. 

Yazarın Tüm Yazıları