Hangi burç, yılı nasıl kapatıyor?

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, çarşamba Balık burcuna geçiyor. İkizler için son 12 yılın en iyi kariyer dönemi başlıyor. Akrepler aşktan yana şanslı, Aslanların geliri artıyor. Haftanın yıldızıysa Balıklar...

Haberin Devamı

Yarın Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Yeni ilişkiler ve ortaklıklar kurmak, estetik operasyon yaptırmak için güzel bir gün. Ay Terazi burcundayken fazlaca iyimser olabiliriz. Ayrıca hak ve adalet kavramları ön plana çıkar; güçlünün değil, haklının tarafında olmaya çalışırız. Öte yandan kararsız kalmak bizi her zamankinden fazla zora sokar. Yani ne istediğimizi bilmek zorundayız, yoksa fırsatları kaçırabiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamak veya evlenmek için ideal günlerden biri...

Hangi burç, yılı nasıl kapatıyor

Salı günü Ay 23.16’ya kadar Terazi burcunda seyahat edecek, akabinde Akrep burcuna geçecek. Küs olduklarımızla barışabilir, uzlaşma ortamı sağlayabiliriz. Kendimizi daha kibar, daha güleryüzlü ve daha romantik bulabilir, daha fazla sosyalleşmek ve gezmek isteyebiliriz. Bugün bol bol su içilmeli zira mesane ve böbrekler hassas olabilir, idrar yolları enfeksiyonlarına da dikkat! Alışveriş yapmak, sevdiklerimize hediye almak, bize yapılan iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek ve affetmek iyi hissettirecektir.

Haberin Devamı

Çarşamba, Ay tüm gün Akrep burcunda, Jüpiter’se Balık burcuna geçecek. Dans, balıkçılık, yaratıcılık ve spiritüel konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Perşembe, Ay yine Akrep burcunda seyahat edecek ama 19.08 itibariyle boşlukta olacak! Kendimizi sadece bilgiyle savunabileceğimiz bir gün... Yaşamımızdaki kimi gerçekleri öğrenmek için takıntılı bir tavra bürünebiliriz. Çok fazla eleştiri alabileceğimiz veya başkalarını çok fazla eleştirebileceğimiz bir gün... Sözlerimize dikkat edelim, kalp kırmayalım. Resmi işlemleri hallederken daha yapıcı ve nazik olalım, baskıcı bir iletişim kurmak sorun yaratabilir. İnternet alışverişi yaparken dikkat; güvenmediğimiz sitelerden uzak duralım.

31 Aralık Cuma, Ay 1.08 itibariyle Yay burcuna geçiyor, - /+ 4 gün boyunca Mars’la Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak. Hedeflerimize ulaşmak için her zamankinden fazla uğraşmamız gerekebilir. Bu günler engelli koşuda olmak gibidir, başarı ancak çok ama çok çalışarak gelir. İyi haber: Enerjimizi akıllıca kullanabileceğiz, tutkunu olduğumuz konu her neyse kimseye zarar vermeden elde edebileceğiz. İş kurmak, finansal sorunları halletmek için bu birkaç gün son derece uygun! Gökyüzü, bize düşmanlık edenleri kolaylıkla alt edebileceğimize de işaret ediyor.

Haberin Devamı

1 Ocak Cumartesi Ay tüm gün Yay burcunda! Hayatımızda radikal değişiklikler yapmak isteyebilir, ani kararlar alabiliriz. Yaşamımızda özgürleşmek istediğimiz bir alan varsa o alana yönelebiliriz ama ne yapıyorsak sakince yapmalıyız. Bize ilginç gelen insanlarla tanışabiliriz, onların yenilikçi bakış açıları bize etkileyici gelebilir.

2 Ocak Pazar Merkür Kova burcuna geçip ileri-geri hareketi derken 10 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür, Kova burcundayken teknoloji daha çok ilgimizi çeker, bilimsel gelişmeleri yakından takip eder, toplumsal konulara daha fazla eğiliriz. Yeni arkadaşlıklar kurmak için de güzel bir dönemdir, sosyal ilişkilerimiz de bol bol hareketlenir.

Haberin Devamı

YURTDIŞINDA YENİ BİR İŞ BULABİLİRSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

11 Mayıs’a kadar özellikle sağlık ve yurtdışıyla ilgili konularda şanslısınız. Yurtdışında iş bulabilirsiniz, ruhsal konulardaysa doğal bir koruma altında olacaksınız. Arkanızdan iş çevirenler size zarar veremeyecek.

GELİRİNİZ OLDUKÇA ARTIYOR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sosyal çevrenizden ve dostlarınızdan büyük yardımlar göreceğiniz bir süreç başlıyor. 11 Mayıs’a kadar iş hayatınızdan elde ettiğiniz gelir artarken, bazılarınız bu süreçte ödüller de alabilir.

BASAMAKLARI HIZLA TIRMANACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kendinizi iş hayatında önemli gelişmelere hazırlayın! Son 12 yılın en güzel kariyer dönemi başlıyor, basamakları hızla tırmanacaksınız. İş konusunda sizlere yurtdışı kapısı açık, harika fırsatlar yakalamanız mümkün.

Haberin Devamı

DAVALARINIZ OLUMLU SONUÇLANABİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yurtdışı, eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar ayağınıza geliyor. Yurtdışına taşınma kararı alabilir, eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Davalarınız bu süreçte olumlu sonuçlanabilir. 

MADDİ AÇIDAN RAHATLIYORSUNUZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Maddi açıdan ciddi bir rahatlama dönemine giriyorsunuz. Borçlarınızı kolaylıkla ödeyebilecek, yatırımlar yapabileceksiniz. Nafaka ve miras gibi konularda işler sizi mutlu edecek şekilde ilerlemeye başlıyor.

EVLENECEĞİNİZ KİŞİYLE TANIŞABİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Ortaklıklar, ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. Evlilik kararı alabilir, evleneceğiniz kişiyle tanışabilir veya ‘bereketli’ bir ortaklık ilişkisi kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞINI ALACAKSINIZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Şifalanma dönemi başlıyor. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmelerin yanı sıra işlerinizi büyütecek, birlikte çalıştığınız kişilerden büyük destekler göreceksiniz. Çok çalışacağınız ve karşılığını alacağınız güzel bir süreç olacak. 

HAVADA AŞK KOKUSU VAR!
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk konusunda son 12 yılın en şanslı dönemi başlıyor. Çocuklar ve yatırımlarla ilgili büyük fırsatlara hazır olun. Yaratıcı işlerden para kazanabilir, borsa sayesinde gelirinizi arttırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamilelik haberi alabilir.

GAYRİMENKUL KONUSUNDA ŞANSLISINIZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

11 Mayıs’a kadar ev veya araba alabilirsiniz. Yaşadığınız şehri veya ülkeyi değiştirmek gibi bir niyetiniz varsa fırsatları iyi değerlendirin. Tarım, gayrimenkul, toprak ve kariyer konusunda acayip şanslı bir döneme giriyorsunuz! 

SEYAHATLERE HAZIR MISINIZ?
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kitap çıkarabilir, e-ticaret işine girebilir veya bu alanda işleriniz varsa büyütebilirsiniz. Alacağınız eğitimler hayatınızı değiştirecek kadar önemli olabilir. Leyleği havada görmüşçesine, birbiri ardına seyahatlere de çıkabilirsiniz. 

MADDİ AÇIDAN SON 12 YILIN EN İYİ DÖNEMİ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Jüpiter’in Balık burcunda seyahat etmesinin etkileri size parasal konularda yansıyacak. Son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz. Maddi anlamda bolluk, bereket ve şans sizinle... Kazancınızı arttıracaksınız. 

HER FIRSATI DEĞERLENDİRİN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu haftanın yıldızı sizsiniz! Para, eğitim, yayıncılık ve yurtdışı işleriyle ilgili büyük fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, büyük-küçük demeden yakaladığınız her fırsatın yakasına yapışmak!

Yazarın Tüm Yazıları