Cihanna Çeşme’den bildiriyor

Nisan ayında başladığım gezi rehberime Çeşme’yle devam ediyorum. Çeşme’de tam anlamıyla sezon açılmamasına rağmen hafta sonu kalabalığı hayli fazlaydı. Mekanlar, sezona yetişmek için var güçleriyle hazırlanıyorlar. Hazır olanlar ise kapanma saatlerine kadar tıklım tıklım dolu. Buyurun kısa bir Çeşme turu...

Haberin Devamı

Yuzu Beach:

300 kişi kapasiteli mekan, Çeşme’nin popüler beach’lerinden. Menüsünde suşiden hamburgere çok şey var. Cihan Anadoloğlu’nun bar danışmanlığı verdiği mekanın kokteyllerini deneyimlemelisiniz.

Denizin ortasına kurulan futbol sahasında maç yapabileceğiniz mekanda ayrıca ayak tenisi ve plaj voleybolu oynayabilirsiniz.

Hafta sonları müziğin ritmine kapılıp yerinizde dans edebilirsiniz. Bu arada pazar günleri Jabbar canlı müzik yapacakmış.

Elias Beach & Restaurant:

Eski adı Rise and Shine olan beach, bu sene 180 derece konsept değişikliğiyle Elisa olarak hizmet verecek. Yunan aşçısıyla süper bir mutfağa sahip mekanda deniz mahsullerini keyifle tüketebilirsiniz. Denizin ortasına kurulan DJ kabini ile beach eğlencelerine dahil olabilirsiniz. İşletme ekibi de tecrübeli.

Haberin Devamı

Limon Köyiçi:

Senelerdir müşterilerinin eline bir limon verip fotoğraf çeken mekan, ambiyansı, Türkçe müzikleri ve geniş menüsüyle sezona erken başlayanlar arasında. Her akşam dolu. Alaçatı sokaklarında yürürken içeriye girin derim...

Rupa Otel ve Restaurant:

Çeşme’nin yenilerinden olan mekan, hem otel hem de restoran olarak hizmet veriyor.

Otelde kalanlar, gündüzleri keyifle vakit geçirip akşamları dışarıdan gelen misafirleriyle yemek servisi alabiliyor. 13 odası olan otelin restoranında pizza ve balık çeşitlerinin tadına bakmayı unutmayın...

Blaze Otel:

Çeşme’de kalmaktan en keyif aldığım bu otelin havuz başında vakit hızla akıyor. Ev konseptinde olan otel, bu sezon yeni hayata geçireceği bar konseptiyle Çeşmelilerin uğrak yeri olacak gibi. Arkadaş grubunuzla gelip 6 odalı oteli kapatabilirsiniz...

Clavis Restaurant:

Henüz hazırlık aşamasında olan mekan, sezona hızlı bir giriş yapacak gibi. Mimarisini çok başarılı bulduğum mekanda sanat, yemek ve eğlence iç içe olacak. Karma bir mutfağa sahip mekanda Güney Amerika’dan aşçı transfer edilmiş bile. Bar danışmanlığını da Ukraynalı Alexey’den alıyorlar.

Klein Beach:

Bu sezon ilk defa beach olarak hizmet vermeye hazırlanan mekanda hareketli günler yaşanacak. Mekanda temmuz itibarıyla perşembe, cuma ve cumartesi akşamüstü partileri yapılacak.

Haberin Devamı

Yağız İzgül’ün sahibi olduğu Pedra Burger da mekanın içinde yer almış.

Unutmadan, yorulduk diyenler plajda doktor ve hemşire kontrolünde serum takviyesi alabilecek. Yani bu yaz Çeşme’de yorgun kimse olmayacak.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları