İndirim sezonunda star parçalara yatırım yapın

Güzel ve doğru giyinmek; çok çeşit giyinmek demek değildir. Doğru zamanlarda, doğru parçalara yatırım yaparak şık görünüme sahip olabilirsiniz. Kıyafet zevkinizin iyi olması, sizin iyi ve güzel giyinmeniz için büyük bir artıdır.

Haberin Devamı

Stil sahibi olabilmek, her an güzel kıyafetler içerisinde olmak için pahalı harcamalar yapmanıza da gerek yok. Az ama star parçalara para harcarsanız uzun seneler birlikte olursunuz. İndirim sezonunu kaçırmayın, yok gibi ürünleri tercih edin. Sabah giyindiğinizde eve gidip çıkarma hissi uyandırmayan dokulara yatırım yapın. İlk önce evde bir liste yapın, kıyafetinizi kombinlerken en çok neye ihtiyaç duyuyorsanız onları listeye dahil edin...
İndirimde almanız gereken ve doğru giyinmenizi sağlayacak 8 parçayı şöyle sıralayabiliriz.

İndirim sezonunda star parçalara yatırım yapın

1-Beyaz gömlek (Her sezon, her yaşın, her mevsim ve her bedenin dolabında olmalı)
2-Trençkot (Her yaş, her beden zamansız, sonsuz)
3-Kalem elbise ve kalem etek (Uzun soluklu, dinamik, yaşsız)
4-Hırka (Ceket yerine, yaz akşamları, bahar ve sonbaharda, kış mevsiminde ceket içlerine)
5-Stiletto (Zarafet, dinamiklik, yoruma kapalı)
6-Blazer (Gündüzden geceye, sezonsuz)
7-Sigaret pantolon (Ofis şıklığı, zamansız, her yaş, her mevsim)
8- Kocaman eşarp, fular (Kıyafetin makyajı, her mevsim, her yaş, her beden)

İndirim sezonunda star parçalara yatırım yapın

GÜZELLİĞİN 10 KOLAY İPUCU

Haberin Devamı

Daha güzel görünmek ve daha iyi hissetmek hiç de zor değil. Günlük hayatınızda uygulayacağınız kolay bakımlar, güzelliğiniz üzerinde olumlu etkilerini gösterecek. Güzellik uzmanı sevgili Bahar Babacan, güzelliğin olmazsa olmaz 10 ipucunu şöyle sıralıyor...

İndirim sezonunda star parçalara yatırım yapın

1-Güne cildinizi temizleyerek başlayın. Yorgun hissediyorsanız buz masajı yapmanızı öneririm. Cilt temizliği çok önemli, bakımsız bir cilde ne yaparsanız yapın parlamaz ve yorgun görünürsünüz.
2-Yüzdeki yorgun ifade geçmiyorsa, kaşlar sizin ifadenizi üzgün, yorgun gösteriyordur.
3-Gözleriniz yorgun bakıyorsa kesinlikle dipliner gerekiyordur. Yaptırdığınızda bakışlarınız daha net ve daha dinamik görünecektir.
4-Yüz ifadesinde yorgun gösterecek diğer konu ise kirpiklerinizin seyrek olmasıdır. Onun içinde kirpiklerinizin iç kısmına dipliner yaptırırsanız, kirpikleri hem çok gösterir hem de lifting yaptırarak rimel sürme işlemine gerek kalmaz. Dinamik bir görüntüye sahip olursunuz.
5-En önemli bakım ise el ve ayak bakımı (tırnaklar). El ve ayağı bakımsız olan bir kişi ne kadar güzel giyinirse giyinsin, ne kadar kültürlü olursa olsun hiç bir anlam ifade etmez.
6-Teninize yatırım yapın, en güzel giysiniz teninizdir.
7-Küçük dokunuşlarla, doğallığınızı bozmadan iyi ve başarılı ellere kendinizi emanet edin.
8-Spor yapın, yapamıyorsanız güvendiğiniz güzellik merkezlerinde cihazlara girin. O cihazlarda kalori yakarken maillerinize bakar, mesajlarınıza cevap yazabilirsiniz.
9-Güzellik içten dışa yansımadır aslında. Siz bütün bunları yaptırıp, içinizi de güzelleştiriyorsanız zaten en güzelsiniz.
10-En güzel aksesuar gülümsemektir. Her zaman gülümseyin.

Yazarın Tüm Yazıları