Ceketler kıyafetin en güçlü kalemidir

Ceket her kadının gardırobunun olmazlarındandır. Zamansız stilin vazgeçilmezidir, modası geçmez. Genç, yaş almış, kilolu, kilosuz farketmeksizin tüm kadınların kurtarıcısıdır. Giydiğinizde bir anda sizi yukarı çeken, daha dinamik, daha elegan bir görüntü verme gücü vardır. Ceket güçtür, duruştur.

Haberin Devamı

Ceketler yılın her mevsimi giyilebildiği için kadınların severek kullandığı bir kıyafettir. Ceket denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri Başak Barlas’tır. Sevgili Başak Barlas’ın tasarımları, ince detayları, hoş kesimleriyle dikkatleri çekiyor. Sorbe markasıyla kaliteli kumaşlar eşliğinde kadınlara hem spor hem de şık bir tarz sağlayan Başak Barlas, “Kıyafetin en güçlü kalemi ceketlerdir” diyor. Genç girişimci ve başarılı tasarımcı Başak Barlas ile ceket modasını konuştuk. Dahası mı sohbetimizde...

Ceketler kıyafetin en güçlü kalemidir

BAŞAK BARLAS İLE 5 SORU 5 CEVAP

1- Başak Barlas neler yapıyor?

Hem çalışıyor hem annelik yapıyor. Aslında hayatından daha çok tatmin bir döneminde olup, hayatını kendi beklentisi doğrultusunda yönlendiriyor.

Ceketler kıyafetin en güçlü kalemidir

2-Stil sahibi olmanın kodları neler dersek?

Klasik olmak ama aynı zamanda moda ile de paralel olmak yani modayı kendi tarzına uyarlamak.

Haberin Devamı

3- Ceketlerin kıyafetimizi değiştirme gücü var mıdır?

Kesinlikle! En sade an sıradan bir kıyafeti bile ceketin yukarı çekme gücü var bana kalırsa. Jean-beyaz tshirt ve üstüne giyeceğiniz bir ceket bence tamamen sizin görüntünüzü değiştiriyor. Kıyafetin en güçlü kalemi olduğu kesin.

Ceketler kıyafetin en güçlü kalemidir

4- Sürdürebilirlikle ilgili neler söylersiniz?

İyi kumaşlara yatırım yapın derim. Çok kıyafetiniz olması değil önemli olan, iyi kumaş ile dikilmiş her parça dolabınızda seneler boyunca kalabilir. Aslında çok eşyaya değil, kalite az ve öz ürünümüz olduğu sürece daha uzun bir sürdürebilirlik söz konusu.

5-İlham kaynağınız neler?

Çalışan, üreten, kendine özen gösteren herkesten aslında ilham alırım. Yaptığı işi ciddiye alan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan büyük küçük herkesten ve tabiki kendi hayatının kontrolüne sahip olan kişiler beni her zaman beslemiştir.

Yazarın Tüm Yazıları