Yanlış kişiyle doğru zaman yoktur!

Ay, Koç̧ burcunda ilerliyor ve saat 10.22’den sonra boşlukta hareket ediyor. Saat 17.50’de ise Boğa burcuna geçiyor. Cesur ol. Bazı şeylerin değişme zamanı geldi. Yüklerinizden kurtulduğunuzda daha rahat uçabildiğinizi, daha önce pek çok kez deneyimlediniz.

Haberin Devamı

Bugün, bunun size getirilerini düşünüp olayları daha farklı bir açıdan değerlendirebilirsiniz. Zira atacağınız her adım daha uzun vadeli ve geniş kapsamlı olacağı için bu değerlendirmeler size rehberlik edecektir. Hayatınız içinde bulunacağınız eylemleri iyice düşünün bunları tasarlayın ve bir eylemin nasıl sizi ileriye taşıyacağını unutmayın. 

Gerekli yeteneklerinizin farkında olun. Çünkü duygularınız bugün savunmasızca yüzeye vurabilir. Bunu kontrol etmeyi öğrenmiş olanlar kendilerini iyi hisseder. Öğrenmemiş olanlar yere serilmiş gibi hisseder. Kendinizi umutsuz bir hayatın parçası haline getirmekten vazgeçin. 

Diş,kemik ağrılarına dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi koruyun. Duygusal türbülans içinde olabilirsiniz. Bu bedeninize yansıyabilir. 

Haberin Devamı

Bu hafta artık bir Merkür gerilemesine giriş yapıyoruz. Uzun zamandır sonuç almadığınız konuların birçok nedenlerini öğreneceksiniz. 

Artık uğruna savaşarak kazanacağınız şeyleri istemiyorsunuz. 

Merkür Retro’su öncesi 10 Kural! 

1.En sevdiklerinize bile bir gün gidebilme özgürlüğünü verin ki geri dönmek ve kalmak için bir sebepleri olsun. 

2. Zamanın önünde durmak mümkün değil. Bir hata yaptığımızda, zamanı geri alıp yeniden baştan başlayamayız. Yapabileceğimiz tek şey, şimdiki zamanı iyi kullanmak. 

3. Açık bir yürek, açık bir zihindir. 

4. Kendi içimizde barış yapmadan dışarıyla barışı sağlayamayız. 

5. Asıl hedef diğerlerinden daha iyi olmak değil, eski halinizden daha iyi olmaktır. 

6. Bir göz, diğer göz içindir. Bu da demek oluyor ki, aslında hepimiz körlerdeniz. 

7. Bir kaşık, içindeki yiyeceğin tadını alamaz. Aynı şekilde, budala bir kişi bilgelikle yaklaşmadığı sürece bilge bir kişiyi anlayamaz. 

8. Sessiz kalmak bazen verilecek en iyi yanıttır. 

9. Gerçek kahraman, kendi öfkesinin ve nefretinin üstesinden gelebilendir. 

10. Özgürlük mücadelemizde tek silahımız dürüstlüktür. 

Günün Motivasyon Sözü: “Yolculuğun sonucu, geminin hızına değil, rotasını doğru tutup tutmadığına bağlıdır.” Albert Schweitzer 

Haftalık burç videolarınızı dinlemek için :

Haberin Devamı

https://youtu.be/T5fIVmMNUzM 

Yılın ilk Merkür gerilemesi videosu için: https://youtu.be/cUA0MpOXGBI 

Koç: Kariyer hayatınızda yeni bir döngü başlıyor. Geleceğinizde bugünden itibaren bambaşka bir kapı aralanıyor. Hayata yeniden başlıyorsunuz. Tedavi etmeyi bırakın. Yanlış̧ kişiyle doğru zaman yoktur. Yaşadığınız haksızlıkların rövanşını alacaksınız. Hızlı yükselişinize siz bile şaşırabilir başarının heyecanını iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. 

Boğa: Taşınıyorsunuz ve hayatınız değişime uğruyor. Suyun akış yönünde ilerlemeye karar verdikten sonra kendinizde yaşadığınız değişime siz bile şaşıracaksınız. Güzellikler sizlerin önüne sunulacaktır. Hayatınızı yeniden şaha kalkıyor, mutluluğun tadını çıkarın. 

Haberin Devamı

İkizler: Bir döngüyü tamamlıyorsunuz. Derinlere hapsettiğiniz düşüncelerinizi özgür bırakarak yenileneceksiniz. Endişe duymak tarihe karışıyor.  Artık özgür ve pozitif bir yapıya bürüneceksiniz. Bu değişim size çok iyi gelecek ve bu huzuru devam ettirmek için uğraşacaksınız. 

Yengeç: Sevgi dolu yeni bir kadersel ilişkiye başlıyorsunuz. Geçmiş 8 yıllık üzüntülerinizi geride bırakarak artık hayatın şefkat dolu yüzü ile tanışacaksınız. Bugüne kadar tecrübe ettiğiniz aşk hayatınızdan daha farklı bir aşk hayatının kapısını çalacaksınız. 

Aslan: Çalışma ortamınızda yeni bir alan değişikliği yaşayacaksınız. Hak ettiğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Kariyerinizdeki yükseliş size iş alanında daha da şevklendirebilir ve başarılı her işin altına imza atabilirsiniz. Sahnede olmanın tadını çıkarın. 

Haberin Devamı

Başak: Artık dış dünyaya kendinizi doğru yansıtmanın çok da önemli olmadığını kavrayacaksınız. Bu yüzden çevreniz ile ilişkinize biraz ara verebilir ve kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Bu içe dönüş sizi daha güçlü bir şekilde çevrenize geri kazandıracaktır. 

Terazi: Ailenizle geçmiş hesapları kapatıyorsunuz. Birlikte el ele vererek üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey yok. Bu gücü bütün aile üyeleriyle hissedebilir ve hayatınızı yeniden güçlü bir şekilde inşa edebilirsiniz. Hepiniz üzerinize düşen özveriyi layıkıyla yerine getirebilirsiniz. 

Akrep: Kardeşlerinizle yeni bir başlangıç yapacaksınız. Geçmişte yaşananları geride bırakacaksınız. Birbirinizden ayrı düştüğünüz bütün zamanların acısını çıkarabilir ve birlikte sohbet etmeye zaman geçirmeye doyamayabilirsiniz. Kardeşlik bağını tadını çıkarın. 

Haberin Devamı

Yay: Finansal dönüşümün eşiğindesiniz. Doğru hazırlık evresi ile kazançlarınızı artıracağınızı fark ediyorsunuz. Bunun için gerekli çalışmalara başlayabilir ve gerekli yatırımları yapabilirsiniz. Finansal anlamda yapacağınız ayarlamalar sizi başarıya götürecektir. 

Oğlak: Sizin için yeni bir başlangıç yeni bir hayat demek. Korkmadan yürümeyi öğreniyorsunuz. Yine başarının zirvesine oturacak o koltuğun hakkını vermek için sonuna kadar çalışacaksınız. Yaptığınız her iş size maddi manevi olumlu yansıyacaktır. Yeni başlangıcın tadını çıkarın. 

Kova: Artık hazırsınız. Yaşamınızda her şeye bir cevabınız var ve ilerlemekten korkmuyorsunuz. Her zaman yeni hedeflere yürüyeceksiniz.  Geçtiğiniz her yol, öğrendiğiniz her bilgi, edindiğiniz her tecrübe size güç katacak ve sizi ortaya çıkaracaktır. Yolculuğunuzun keyfini çıkarın. 

Balık: Toplum odaklı yaşam odağınızı değişime götüreceksiniz. Öncelikle bireysel olma arzusu taşırken kişisel alanınızda hareket edeceksiniz. Kendinizi sevecek ve kendinizin değerli olduğunu kendinize hissettireceksiniz. Bu süreç biraz sancılı olsa da sonunda bunu başaracak ve hayatla barışacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları