Düştüğün kuyular belkide çok derin değil, tutunmaya çalıştığın ipler kısa!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Mars-Neptün Karesi der ki; Düştüğünüz kuyular sandığınız kadar derin olmayabilir. Belki tutunmaya çalıştığınız ipler kısadır.

10 Ocak günü başlayan ve etkisi oldukça güçlü hissedilecek Mars-Neptün karesi cesaret ve çekiciliğin yanı sıra entrika ve skandallarla ilgilidir. Bu dönem tutkularınızı ve arzularınızı bir amaç için savaşarak ifade etmek istediğimiz zamanlardır.

Birilerini suçlamayın, insanların arkasından konuşmayın, sakinleşene kadar bekleyin, ardından neden işlerin umduğunuz gibi gitmediğini mantıklı bir şekilde düşünün. Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir veya sadece farklı bir sonuç hayal etmiş olabilirsiniz.

Kendinizi kurban olmuş, korkmuş, zayıf ve savunmasız hissettiğinizde, her şeyin yoluna gireceğine güvenmek çok önemlidir. Kendinize güvenin, dürüst ve merhametli olun.

Haberin Devamı

Bir hafta etkili olacak Mars Neptün Karesi süresince uykulu bir hal içinde olabilir ve özlem duygunuzun artması ile depresif bir hal alabilirsiniz. Gizem ve entrika, şehvet ve libido duygunuzu arttıracağı için sürekli bir arzu halinde olabilirsiniz.

İşler hayal ettiğimiz bir şekilde olmayınca fal, büyü, oyun, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kendimizi kandırıp para kaybedeceğimiz kötü alışkanlıklara da yönelebiliriz. Bunlardan uzak durun. Duygusal istismara açık bir dönemdeyiz.

Ev içinde su ve elektrik tesisatınızı arızalara karşı kontrol ettirin, yola çıkmadan önce aracınızın bakımını yaptırın. 

14 Ocak Merkür gerilemesi başlıyor. Bunun için gerekli önlemleri ve havadisleri sizlere bir önceki yazımda yazmıştım. Şayet kaçırdıysanız instagram hesabımdan yeniden gözden geçirebilirsiniz.

https://www.instagram.com/astromatik/?hl=en 

Günün genelini inceleyelim; 

MOBBİNG VE BASKIYA DİKKAT! 

Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Duygularınız değişiyor. Akışa uymaya çalışın. Bazı durumlarda yaşanan gecikmeler yolunuzun tıkandığınıza düşünmenize neden olabilir. Merkür Retro’suna ilerlediğimiz şu günlerde bazı konularda artık daha gerçekçi olmanız gerekmektedir. Hayal kırıklıkları yaşanabilir ama önemli olan bunlardan dersler alıp daha gerçek hayaller kurmayı başarmaktır. Ay ve Venüs üçgeni sayesinde önünüzü tıkayan şeyleri kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Sadece alışılmış çözümlerin dışına çıkmalı yöntem değiştirmelisiniz. Yöneticileriniz tarafından birtakım baskılara maruz kalabilirsiniz. Lütfen konuşmaktan, paylaşmaktan çekinmeyin. Kimseye kin gütmeyin ya da onun ayağını kaydırmak için bir eylemde bulunmayın. Bırakın herkes ne yaparsa kendine yapar. Hiçbir şey kendi kendine var olamaz, mutlaka diğer yaşam biçimleriyle bir bağlantısı vardır. Sizlerde bugünden sonra var olmasını istediğiniz şeyler açısından belirli doğru bağlantılar kurmayı seçin. Körü körüne kimsenin peşinden gitmeyin.Yeteneklerinize güvenin. Yeniden başlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Günün Motivasyon Sözü: “Yetenek sofra tuzundan daha ucuzdur. Yetenekli bireyi başarılı olandan ayıran şey çok çalışmasıdır.” Stephen King 

Koç: Gün içinde iletişim kazaları yaşayabilirsiniz. Karşılıklı diyaloglarda alttan alan taraf olmak yerine baskın karakter olmayı tercih edebilirsiniz. Bu da sizi zor iletişimler içine sokabilir ve günü stresli bitirebilirsiniz. Yapmayın. 

Boğa: Finansal maddi varlığınızın değerlendirmesini yapıyor olabilirsiniz. Bazı ekonomik kaygılar sizi düşündürürken ilişkilerinizde gelgitler yaşıyor olabilirsiniz. İnsanların sizi kullanıyor olduğunu düşünmekten vazgeçin. Çevrenizde sevilen ve işe yarayan biri olduğunuza sevinin. 

Haberin Devamı

İkizler: Başlangıç yapmak için kendinizi hazır hissetmiyorsunuz. Endişelerinizi yönetmeyi denemelisiniz. Belki bu sefer bir şeyleri değiştirebilir varolan süreci daha sağlıklı götürebilirsiniz. Kendinizi yönetin. 

Yengeç: Sosyal çevrenizde gizemli insanlar istemiyorsunuz. Samimiyet ve güven çizginizin zedelenmemesi gerekiyor. O yüzden iletişimlerinizde karşı taraftan açık olmasını istiyorsunuz. Bu şekilde kendinizi aslında bir nevi garantiye alıyorsunuz. 

Aslan: Zor durumda kalan herkes ilk olarak sizin kapınızı çalıyor. Zor günler de hatırlanmak kadar mutlu günlerde de hatırlanmak istiyorsunuz. Bu dileğinizi yakın çevrenize dile getirebilir ve çevrenizdekilerin bu konudaki davranış değişikliğini görebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Başak: Gelecek hedefleriniz konusunda hayalperest yaklaşımlarınız olabilir. Somutlaştırma yapabilmeniz için desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Alacağınız destek size yepyeni ufuklar açabilir ve sizi büyük bir değişime götürebilir. 

Terazi: Bugün her şeyi abartabilirsiniz. Düşünceleriniz duygularınız ile karıştıkça yeni uyanışlar yaşıyorsunuz. Bu farkındalık sizi yüceltirken aynı zamanda ince bir kederlenmenize de neden olabilir ve bu konuda oldukça derin düşüncelere sahip olabilirsiniz. Mide ve zehirlenmelere dikkat! 

Akrep: Yeni bir ticari girişim teklifi alabilirsiniz. Düşünmek için zaman isterken bu konuya da sıcak baktığınızı belirteceksiniz. Teklifi güzelce değerlendirdikten sonra harekete geçecek ve istediğinizi elde edeceksiniz. 

Haberin Devamı

Yay: Sıkıldığınız an bulunduğunuz ortamı terk etmek istiyorsunuz. Sosyal çevrenizin kararlarına da saygı duymayı öğrenmelisiniz. Belkide çevreniz sizinle aynı şeyi düşünmüyor olabilir. Lütfen toplulukla hareket etmeyi öğrenin. 

Oğlak: Önerilerinizin dinlenilmediğini fark edince öfkeleniyorsunuz. Siz üzerinize düşen sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Bazı konularda eskisi kadar hevesiniz yok.Kendinizi köşeye sıkıştırmayın. Yeni bir döneme giriyorsunuz.

Kova: Güzel vakit geçirmek istiyorsunuz. Yoğun çalışma temposunda ilk defa yorgunluk belirtisi baş gösteriyor. Vücudunuzun dinlenme isteğini geri çevirmeyin. Bu aralar kendinize zaman ayırın. Sporu ve uyku düzeninizi aksatmayın. 

Balık: Sahiplendiğiniz kişiler tarafından sahiplenmediğinizin acısını yaşıyorsunuz. Verdiğiniz değerin karşılığının olmaması hayal kırıklığınızı artırıyor. Bu durum canınızı çok yakabilir. Unutmayın ki her zaman birinci önceliğiniz kendiniz olmalısınız. Kendinizi merkezi koymayı öğrenin.

Yazarın Tüm Yazıları