30 Mayıs İkizler burcundaki yeni ay size ne konuda yardımcı olacak?

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Biliyorum ne tutulması bitiyor ne yeniayı ne dolunayı bitiyor sizin için. Bunları bilmenin ne faydası var diye soruyorsunuz. Zaten bir şey olmuyor diye iç geçiriyorsunuz. Halbuki bir şeyler oluyor ama sizin haberiniz olmuyor. Bu şuna benziyor: siz iş yerindeyken ya da okuldayken size evde yemek hazırlayan birilerinin olup olmamasını bilmeniz gibi bir şey. Görünmez bir duygu ve görünmez bazı bağlar. Biz olmamız gereken en iyi versiyon için kendimize çalışacağız. Enerjimizi ayakta tutacağız ve dolunayların, yeniayların bu gezegene ne gibi yansımalar getirdiğini anlayarak daha stratejik hareket etmeye çalışacağız. Hayat sonuçta bir satranç oyunu değil mi? 

Bu yeniay sizlere der ki;

  1. Açık ve net iletişim kurmalısın,
  2. Yöneticinden zam istemeli ya da alamadığın terfinin nedenini en doğru şekilde doğru bir kanaldan öğrenmelisin.
  3. Aklında soru işaretlerinin kalmaması gereken ve doğru bilgiyi almak için soru sorman gereken bir zamandasın. Bazı şüphelerle uzun süre yaşanmaz.
  4. Şayet yaşantında daha fazla kendini meşgul etmen gerekiyor. Aynı anda birçok alanda çalışmak ve başarılı olman mümkün. İnsanları sorun edeceğine işin zamanından daha çok olmalıdır.
  5. Çevrenizdeki insanlarla sohbet etmeye emek ve zaman ayırın.Yeni şeyler öğreneceksiniz. Projeleriniz için bol bol toplantı organize edin. Yeni şeyler öğrenin. Yaptığınız sohbetlerin tadını çıkarın.
  6. Sizi ilgilendiren şeylerle ilgilendirmeyen şeyleri ayırın. Kendinize sorun: Bu konu beni ilgilendiriyor mu? Neden bunun içindeyim? Sizi ilgilendiren şeyleri inceleyerek olasılıklar yelpazesini genişletmeniz çok mümkün olacaktır.
  7. Yeni bir ortama girin ve yeni insanlar tanımak için üye olun. Belki de yeni bir eğitim başlatmak ya da yeni bir projeye dahil olmak işleri daha da büyütecektir.
  8. Hayatınızın içinde zahmetsizce aktif bir yaşam sürmek için bir dizayn yapın. Artık gereksiz zahmetler içinde sürünmeyin. Sizi üzecek, kendinizi kötü hissettirecek, tek taraflı zorlayacak şeylere zaman harcamayın.
  9. Birini bir şeylere ikna etmeye çalışıyorsanız orayı terk edin. Artık kimseyi ikna edecek ya da inanmamış insanlarla yola çıkılacak bir zamanda değilsiniz. Kendinize ikinci bir iş ya da ikinci bir gelir kaynağı yaratın.
  10. Yaşam içinde bilgeliği seçin. Eller, kollar, akciğerler ve solunum sistemi ile ilgili her şeye dikkat edin. Trafik kazaları ya da dikkatsizlik içeren davranışlarda bulunmayın.

Doğru soruları zamanında kendinize sorarsanız bunlar ilerleyen günler için size ipucu verebilir.

Haberin Devamı
  • Şu anda ne öğrenmek istersin?
  • İlginizi çeken ama denemediğiniz şey nedir?
  • Ölmeden önce yapmak istediğiniz şeyler nelerdir?
  • Başkalarına ne öğretebilirsin?
  • Aynı anda iki şeye sahip olabilseydiniz, bunlar ne olurdu?

Kraliyet yıldızı ALDEBERAN’lı bu yeniay zorlukları aşarsan sana güzel olanı sunacağım pes etme diyor.

Bu sabit yıldızın işin içinde olması büyük enerji verecek. Olağandışı gelişen olaylar aslında güç elde etmen için gerçekleşiyor olabilir. Sadece doğru ve ahlaklı yönetmeyi başar ve liderlik kazan. 

Yaptığınız işlerde tanınacak ve zirveye ilerleyeceksiniz. Bu size aynı zamanda düşmanlarınızı da gösterecek. Bu nedenle, yıldızdaki ay ışığı bir dereceye kadar şiddet anlamına gelir. 

Bu anlamda özellikle sabit burçların son dekanlarına karşı doğanları etkiler: Kova, Aslan, Boğa, Akrep. 

Yani kova burcunun son günlerine doğru doğduysanız.5 gün daha dursaydım balık burcu olurdum diyorsanız.

Ya da aslan burcunun son günlerine doğduysanız.5 gün daha dursaydım başak burcu oluyordum diyorsanız.

Bu etki altında olanlar özellikle daha kendileri ile ilgilensinler. 

Satürn'ün en iyi çaresi sadece çok çalışmaktır ve bununla başa çıkmanın en iyi yolu bununla yüzleşmek, kollarınızı sıvamak ve işinize başlamaktır... 

Sabırlı olun hemen işler planınıza göre gitmedi diye hayal kırıklığına uğramayın, hayattaki hayallerinizi değiştirmeyin. Önemli konuların yerini değiştirin. Demek ki önem sıranız doğru değil. Yaşadığınız her şey iyi ya da kötü sadece bir deneyim olarak kabul edin. Bilgelik, alçakgönüllülük ve şefkat her zaman kazanacaktır.

Haberin Devamı

Satürn, her şeyi yerine koymak için harcanan zamandır. 

Jüpiter ve Mars koç burcunda beraber ilerliyor!

Koç, Terazi, Oğlak, Yengeç: Kendinizi gereksiz risklere maruz bırakmayın, acele kararlar vermeyin, tartışma ve kavgalardan kaçının. Eğer bir davanız varsa lütfen dikkatli ilerleyin.

Yazarın Tüm Yazıları