Tekne küçük geldi

Yaz başında 250 bin dolara aldığı süper lüks teknesinde enerji depolayan Acun Ilıcalı, önceki gün, Yalıkavak’taki villasında da misafir ettiği Gökhan Şükür ve ailesiyle birlikte denize açıldı.

Ünlü sunucu bir ara, Şükür ve bir arkadaşıyla birlikte güneşlenmek için teknenin ön tarafına geçti. Ancak tekne üç erkeğe dar gelince, arkadaşlar güneşlenmekte zorlandı...

Ceyla keyifsiz

10 yıl evli kaldığı petrolcü eşi Şery Şahnavaz’dan boşandıktan sonra 140 trilyonluk bir servetin sahibi olduğu öne sürülen Ceyla Gölcüklü, tek başına çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. İstanbul sosyetesinin bu ünlü siması, önceki gün Maça Kızı Otel’in iskelesindeydi. Arkadaşlarıyla sohbet eden Gölcüklü’nün keyifsiz olduğu dikkatten kaçmadı.

Konsere yatla gitti

Fatih Ürek, Lola Beach’te düzenlenen Happy Hour partisinde konser verdi. Ünlü şarkıcı, Lola Beach’e yakın dostu Dinçer Azaphan’ın yatı ile gitti. Yatla Torba’dan hareket eden Ürek, daha sonra zodyak bota binip karaya çıktı.

Savarona Bodrum’da

Ünlü armatör ve sanayici Kahraman Sadıkoğlu, yakın dostları Fatoş-Ertuğrul Hataylı çiftinin çocuklarının düğünü için Türkbükü’ne gitti. Beldeye Atatürk’ün yatı Savarona ile giden Sadıkoğlu, daha sonra yata ait zodyak botla karaya çıktı. Ardından Divan Palmira Otel’de Hataylı çiftiyle buluştu.

Orhan Baba’nın tatil keyfi

Bir süredir eşi Sevim Emre ile birlikte Bodrum’da tatil yapan Orhan Gencebay, önceki gün bir yakınlarının teknesinde güneşlendi. Tekneye zodyak botla giden çift, daha sonra konakladıkları Divan Palmira Otel’in havuz başında dinlenmeye çekildi.

Kadriye Beach açıldı

Torba’daki Vural Motel’in beach’i önceki gün açıldı. Kadriye Özcan’ın sahibi olduğu beach’in açılışına Şefik-Şebnem Öztek, Fatih Ürek, Ferdi Özbeğen, Akrep Nalan, Fedon gibi tanınmış isimler katıldı. Motelin önündeki sahile ‘Kadriye Beach’ adını veren Özcan, açılış yemeğinde konuklarıyla yakından ilgilendi.
Yazarın Tüm Yazıları