Sayfa yeni, hikaye aynı

Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerine büyük bir şansla başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, ligde son sırada yer alan Denizlispor karşısında iyi futbol oynamadan kazandı. Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçta açıkçası daha coşkulu ve tempolu bir Fenerbahçe bekliyorduk. Ancak sarı lacivertli ekip zayıf rakibi karşısında ilk 45 dakika pozisyon üretemediği gibi kalesinde de 2 tehlike yaşadı.

KRONiK PROBLEM

Akıcılıktan uzak, durağan geçen maçta Fenerbahçe, sezon başından bu yana kronikleşmiş ‘akan oyunda pozisyon üretememe’ problemiyle bir kez daha yüzleşti. Nitekim üstünlük sayısını getiren golü de bir köşe vuruşu sonrasında buldu.

Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerine büyük bir şansla başladı. Daha sahaya çıkmadan hem Galatasaray hem de Beşiktaş rakiplerine mağlup oldu, üstüne de ligin en zayıf takımıyla karşılaşıp yepyeni bir sayfa açma fırsatı yakaladı.

Haberin Devamı

TOPUN HIZI ARTMALI

Fenerbahçe’den birkaç gün içersinde radikal değişiklikler ve çok farklı bir oyun beklemek haksızlık olur.

Dün iyi futbol oynamadan alınan 3 puan rakiplerinin kaybettiği haftada son derece değerli. Ancak Yeni Malatya ve Başakşehir maçlarında bu futbol kazanmak için yetmez. Emre Belözoğlu, mutlak surette topun hızını ve ofansif aksiyonları artıracak formüller bulmak zorunda.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Yazarın Tüm Yazıları