Sevgilisi eşinden boşandı

Tuba Ünsal, 5 aydır Murat Pilevneli ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

Galerist’in sahibi olan Murat Bey, 4 yıllık eşi Ebru Algım’dan ayrıldı. 3 yaşında bir kızları olan çiftin evlilikleri, önceki gün çıktıkları ilk mahkemede tek celsede sona erdi. Murat Bey, Tuba Ünsal ile aşk yaşamaya başladıktan sonra boşanma kararı almış, ızmir Amerikan Kız Koleji mezunu olan Ebru Algım da boşanma isteğini olgunlukla karşılamış. Pilevneli’ye yakın çevreler, Murat Bey’in Tuba Ünsal ile ağustos ayının sonunda evlenmeyi planladığını konuşuyor.

Gelenekten Çağdaşa

ıstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında  düzenlenen “Gelenekten Çağdaşa” adlı sergi önceki gün ıstanbul Modern Sanat Müzesi’nde açıldı. Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışa elit isimler katıldı. Güler Sabancı, tüm sergiyi gezerken, sergi sonuna kadar kendisine eşlik eden kreatörden bilgi adı. Sergiyi gezen isimler arasında Leyla Alaton, ıdil Lüleci ve Ertuğrul Hataylı da vardı.

Ana-oğul yemekte buluştu

Haberin Devamı

Ayşegül Germir boşandığı eşi Nejat Cinisli’den olan oğlu Tolga Cinisli ile geçtiğimiz gün yemekte buluştu. Ana-oğul City’s alışveriş merkezinin içindeki College Joke’da baş başa yemek yedi.

Bastonla yürüyor

Aslı Başar, geçtiğimiz ay evde perdelerini asarken düşmüş ve ayak bileğini incitmişti. Görünmez kaza sonunda doktora gitmeyen, eşi Altuğ Başar ile Uludağ’a gidip kayak yapmayı tercih eden Aslı Hanım’ın tendonları zedelenmiş. Altuğ-Aslı Başar çiftine önceki gece bir sergi açılışında rastladım. Aslı Hanım, bir haftadır baston yardımıyla yürüdüğünü söyledi.

ıfakat’ın galası

Gazeteci Orhan Tekeoğlu, Karadeniz kadınının doğumdan ölüme kadar devam eden sancılı yaşamını, Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşören köyünde yaşamış ve faili meçhul bir cinayete kurban gitmiş ıfakat’ın yaşamından yola çıkarak belgesel yaptı. “ıfakat: Uçuruma Yürüyen Kadınlar” adlı belgeselin galası bu gece Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak.

Asmalımescit’deki Hardal

Asmalımescit’te “Hardal” adlı yeni bir mekan açıldı. Uğur Karabayır’ın işletmeciliğini üstlendiği mekan, her damağa hitap eden mönüsü ile dikkat çekiyor.

Sevgiliye çiçek

Haberin Devamı

Osman Merzeci ve sevgilisi Melis Murathanoğlu’na önceki gece Nişantaşı’nda rastladım. Biber Bar’dan çıkan sevgililer, kol kola yürüyordu. Yaz aylarında aile arasında yapılacak törenle evlenmeyi planlayan Merzeci ve Murathanoğlu’nun yanına bir süre sonra çiçekçi çocuk yaklaştı. Osman Bey müstakbel eşine bir gül alıp hediye etti.

Kız kardeşler alışverişte

Mina ve Merve Hasman kardeşler önceki gün Kanyon alışveriş merkezindeydiler. Kız kardeşler takı satan bir mağazadan kolye ve yüzük aldı.

Yazarın Tüm Yazıları