Türk Lokumu filmi 18 Mart'ta sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Türk Lokumu filmi 18 Martta sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 09:35

Türk Lokumu fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler'in oturduğu filmin senaryosu Deniz Denizciler ve Mustafa Topaloğlu’na ait. Filmde Metin Yıldız ve Oya Aydoğan gibi usta oyuncular rol alıyor. Bol eğlenceli komedi filmi Türk Lokumu 18 Mart’ta sinemalarda gösterime girecek…

Haberin Devamı

Tam bir Anadolu çocuğu ve başarılı bir öğrenci olan Niyazi, İstanbul’dan bir Amerikan kolejinden burs teklifi alır. Kolejin müdürünün amacı Niyazi’yi burada okumaya ikna ederek başarısız bir okul görünümde olan kolejin durumunu düzeltmektir.

Akademik bir başarı beklenen Niyazi babasından izin alarak İstanbul’a gelir. Fakat kolejin diğer öğrencileri Niyazi’nin hiç görmediği tarzda insanlardır. Sürekli partilerin düzenlendiği, eğlencenin gırla gittiği okulda Niyazi onlara ayak uydurmaya başlar ve olaylar arka arkaya gelişir.

TÜRK LOKUMU FRAGMAN 2016

 

Çekingen ve efendi bir mizaca sahip Niyazi yavaş yavaş değişirken, okul müdürü işler planladığı gibi gitmediği için kolejdeki diğer öğrencilerden Niyazi’yi korumaya çalışır fakat yine de başarılı olamaz.

Haberin Devamı

Kadrosunda Mustafa Topaloğlu, Metin Yıldız, Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı film 18 Mart 2016 tarihinde beyaz perdede seyirci ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!