Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü bu akşam neden yok? Ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü bu akşam neden yok Ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 20:32

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bu hafta neden yok sorusunun yanıtı diziseverler tarafından sorgulanan ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Salı akşamları izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan dizi bu hafta kanal tarafından ileri bir saate çekildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm saat kaçta?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi saat kaçta yayınlanacak sorusunun yanıtı izleyicilerin merak edip sorguladığı konular arasında yer almaya başladı. İzleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü hakkında tarih araştırmaları yer alıyor. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm saat kaçta?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü bu hafta milli maç sebebiyle ileri bir saate alındı. Dizinin yeni bölümü saat 22.30'da başlayacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Selman’ı Pak zaferini kazanıp, İngilizleri’i Kut şehrine hapseden Halil albay, yorgun düşen Türk neferini biçare bırakmayacaktır… Basra’dan gelen kervan, hem İngilizler’i sarsmak için hem de Türk neferlerin güç kuvvet bulması için önem arz etmektir…

Üsküplü, Neccar’ın evinde kıstırılır

Fatma’nın yardımıyla Kut şehrine giren Üsküplü, Neccar’ın evinde kıstırılır… Hamilton da, Neccar’ın evinde bir şeyler olduğunu sezer… Üsküplü, bu çemberden çıkmanın bir yolunu bulmalıdır… Mevlüt, Said ve diğerleri, Üsküplü’yü çıkarmak için planlarını yapar…

Mehmet’in İlk Büyük Görevi

Hamilton, ilmek ilmek işlediği Mehmet planını, artık devreye sokar. İlk büyük görevini alan Mehmet, Osmanlı kışlasına sızabilecek midir? Mehmet’e olan aşkından hiç vazgeçmeyen Zeynep ise onu İngilizlerin elinden alabilmek için her fırsatı kollar. Mehmet’i sokakta gören Zeynep, tam ona ulaşacakken, uzun zamandır kendisine karşı bilenen Alisa, Zeynep’in yolunu keser.

BAKMADAN GEÇME!