MEB öğretmenleri Ankara’da buluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

MEB öğretmenleri Ankara’da buluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 17:49

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerimiz için bu yıl bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü, bu yıl 81 ilimizden başkent Ankara'ya gelen öğretmenlerimizle birlikte festival havasında kutlanacak.

Haberin Devamı

Planlanan etkinlikler çerçevesinde, sergilerden konserlere, halk oyunları gösterilerinden müze ziyaretlerine geniş bir yelpaze sunuluyor.
Etkinlikler 19 Kasım Pazartesi günü ‘Öğretmen’ konulu fotoğraf sergisiyle başladı.
Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan başkanlığında Anadolu Ateşi'nin gösterisinin yanı sıra, Zara, Seher Dilovan, Buray, Erol Parlak ve Ankara Çok Sesli Müzik korosu, öğretmenlerimiz için geniş katılımlı birer konser verecek.

Geçtiğimiz yıl terör saldırısında şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın arkadaşlarının kurduğu müzik grubu hafta boyunca şehit öğretmenin anısına dinletiler sunacak.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şehit öğretmenlerin aileleriyle yemekte bir araya gelecek. İllerde şehit öğretmenlerin kabri de ziyaret edilecek.
Hafta kapsamında mesleğinde fark yaratan öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kabul edilmesi de planlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!