Bana babalık mı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bana babalık mı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 06:00

Ahu Yağtu ile basına yaptığı açıklamalarla gündeme gelen babası arasındaki sorunların yıllar öncesine dayandığı ortaya çıktı. Yağtu, yakın çevresine, “Ben daha dokuz yaşındayken bizi terk etti, şimdi böyle konuşmasına anlam veremiyorum” diyerek dert yandı.

Haberin Devamı

CEM YILMAZ OĞLUNU BÖYLE EVE GÖTÜRDÜ (FOTO-GALERİ)          

KIZI Ahu Yağtu ile damadı Cem Yılmaz’ın bebeklerini kendisine göstermediklerini öne süren Hasan Neşet Yağtu’nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ahu Yağtu’nun evlilik hazırlığı yaptığı dönemde basına verdiği röportajlar yüzünden babasına tavır aldığı ve bu yüzden onu hastaneye çağırmadığı öne sürülmüştü. Ancak Yağtu ile babası arasındaki sorunların çok daha öncesine, ünlü mankenin çocukluk yıllarına dayandığı ortaya çıktı.

ANNEM, HEM ANNELİK HEM DE BABALIK YAPTI   
Ahu Yağtu daha dokuz yaşındayken, şiddetli geçimsizlik yüzünden anne Hülya Yörük’le babası Hasan Neşet Yağtu ayrıldı. “Annem bana hem annelik hem de babalık yaptı” diyen Yağtu, bu yüzden babasıyla uzun zamandır görüşmüyordu. Üstelik evlilik sürecinde de yanına gidip rızasını almak istemedi. Ancak Cem Yılmaz’ın isteği üzerine çift, Hasan Neşet Yağtu’yu İzmir’deki evinde ziyaret etti. Baba Yağtu, mart ayında yapılan düğüne de ‘basına malzeme vermemek’ adına çağrıldı.

Haberin Devamı

CEM’İN HATIRI İÇİN ZİYARETİNE GİTTİK     
Ahu Yağtu’nun yakın çevresine babası için “Bizi sokağa atarken düşünseydi bunları. Bana babalık mı yaptı ki şimdi konuşuyor? Bizi o dönem yalnız bırakan biri böyle konuşmayı kendinde hak görmemeli. Zaten onunla yıllardır görüşmüyordum, Cem’in hatırı için gittik ziyaret ettik. Şimdi kalkıp konuşuyor, vicdansızlık yapıyor. Ben daha yeni doğum yapmışım, insan bunları söylemeden önce bir oturur düşünür. Çocuk sevincimizi kursağımızda bıraktı” dediği öğrenildi.

EŞİ ONU DİZGİNLESİN
Hasan Neşet Yağtu’nun “Torunum sağlıklı mı, değil mi ondan bile haberim yok. Böyle bir zulüm Kongo’da bile görülmemiştir. Şu anda çağırsalar da gidip torunumu kucağıma almam” sözleri, Ahu Yağtu’nun annesi Hülya Yörük’ü de çok üzdü. Yörük, geçen cumartesi günü hastenede Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Çevik’le dertleşirken “Arsız adam. Yaptığı çok ayıp. Kızı için bir şey söyleyecekse bana telefon açsın, niye gazetecilere konuşuyor? Eşi Jale Hanım’ın onu dizginlemesi lazım. Ahu perişan oldu” diye dert yandı.

Haberin Devamı

ANNEM ‘SFENKS’İ SORDU ONA YANIT VEREMEDİM
Hasan Neşet Yağtu’nun sert açıklamalarından Cem Yılmaz’ın ailesi de nasibini aldı. Yağtu, dünürü Sebahat Yılmaz için ‘geniş sfenks’ yorumunu yapmıştı. İddiaya göre Sebahat Yılmaz, ‘sfenks’in ne anlama geldiğini oğlu Cem Yılmaz’a sordu. Yanıt vermekte zorlanan ünlü komedyen, “Annemin sorduğu soruya üzülmesin diye cevap veremedim. Annem de babam da yaşlı insanlar. Biri tansiyon, diğeri şeker hastası. Bu açıklamalarla onları üzmeye ne hakkı var?” diyerek kayınpederinin sözlerine tepki gösterdi.

İşkolik olması evliliği bitirdi

Hasan Neşet Yağtu, Hülya Yörük’le evliliğinin bitmesinin nedeni olarak bir röportajında şunları söylemişti: “Ahu’nun annesi Hülya Hanım çok iyi bir kadındı ancak iş hayatıyla evlilik hayatını bir arada götüremedi. Çünkü tam bir işkolikti. Evliliğimiz de onun işkolik olmasından dolayı bitti. İşinde çok hırslıydı. Roller değiştiğinde artık ayrılalım noktasına geldik. Çünkü ben anne oldum, Hülya Hanım ise baba. Böyle yürümeyeceğini anladım ve ona ‘İşi bırak’ dedim. O da bunu kabul etmedi, medeni bir şekilde boşandık. Boşandığımızda Ahu 9 yaşındaydı. Sonra ben evlendim ama Hülya Hanım bir daha hiç evlenmedi.”

Haberin Devamı

Hastane masrafları hediyemiz olsun
Maslak Acıbadem Hastanesi yönetimi, Ahu Yağtu-Cem Yılmaz çiftine jest yaptı, “Bizim doğum hediyemiz” diyerek doğum ve tedavi karşılığında hiçbir ücret almadı. Doğuma giren Prof. Dr. Cihat Ünlü’nün de çiftten para almadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!