İş dünyasının yıldızları Networking’de buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasının yıldızları Networking’de buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2012 22:14

JCI Ankara ve İncom Tourism ve Organization işbirliği ile “İş Dünyasının Yıldızları” etkinliğinin 2. Networking Buluşması, Yenibiris.com sponsorluğunda Limak Ambassadore Hotel’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İş dünyasından birçok girişimci ve profesyonelin katıldığı etkinlikte açılış konuşmasını İncom Tourism & Organization Genel Müdürü ve JCI Ankara İş Dünyası Direktörü Serdar Burkan yaptı. JCI Ankara Şube Başkanı Coşkun Bulut ve Yenibiris.com İç Anadolu Bölge Yöneticisi Özlem Şen Ataç yaptığı konuşmada, iş ağı kurmanın önemi vurgulandı. Kurulan iş ağının somut iş fikirlerine dönüşmesi etkinliğin temel amacı olarak belirlendi.

Yıldınız parlasın

Etkinlik Profesyonel Eğitmen ve JCI Ankara Başkan Yardımcı Yardımcısı Oğuz Aslan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen speed networking ile başladı. Katılımcılar bu etkinlikte birbirlerini kısa sürede tanıma fırsatı buldu.  Speed networking sonrasında ikili görüşmelere geçildi. Üç saat süren etkinlik sonrasında katılımcılar arasında iş birliklerinin kurulması için ilk adım atıldı. Her ay düzenli olarak yapılacak etkinlik  “Yıldınız Parlasın” sloganıyla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!