Zimmet sorgulama işlemi nasıl yapılır? Personel görev yeri ve zimmet durumu

Güncelleme Tarihi:

Zimmet sorgulama işlemi nasıl yapılır Personel görev yeri ve zimmet durumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 17:59

Zimmet sorgulama işleminin nasıl yapılacağı binlerce Sağlık Bakanlığı çalışanları tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından açılan personel görev yeri ve zimmet durumu sayfasından bilgilerinize kolay bir şekilde erişebilirsiniz. İşte detaylar.

Haberin Devamı

T.C. Sağlık Bakanlığı’na ait olan zimmet sorgulama sayfasında, Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık personeli, doktor ve diğer tüm personelin görev yeri sorgulama sayfası ve zimmet durumu sorgulama sayfalarının birleştirilerek personellerin bilgilerine daha kolay erişim sağlayabilmelerini ve tek bir sayfa üzerinde sorgulama yaparak görev yeri ve zimmet bilgilerine ulaşabilmelerini hedefleyen bir uygulamadır.

Bu sorgulama ekranı T.C. Sağlık Bakanlığı, Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) yazılım birimi tarafından yeni hali ile geliştirilmiştir. Sağlık Bakanlığı personeli iseniz ve bu sayfaya giriş yaparken kimlik bilgileri hatası alıyorsanız; Bağlı bulunduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşüp nüfus bilgilerinizi ÇKYS üzerinden kimlik bilgileri ekranından NVİ güncelle butonu ile güncelleme işlemi yapılmasını isteyiniz ve sisteme girmeyi sonra tekrar deneyiniz.

Haberin Devamı

Zimmet sorgulama işlemi nasıl yapılır Personel görev yeri ve zimmet durumu

ZİMMET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!