Tahlil sonuçları sorgulama işlemi nasıl yapılır? Tahlil sonuçlarını kolayca öğrenin

Güncelleme Tarihi:

Tahlil sonuçları sorgulama işlemi nasıl yapılır Tahlil sonuçlarını kolayca öğrenin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 17:57

Tahlil sonuçları sorgulama işleminin nasıl yapılacağı yüz binlerce vatandaş tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Hasta olan vatandaşlar Sağlık Ocaklarında verdikleri tahlillerin sonuçlarını oldukça kolay bir yoldan öğrenebiliyorlar. İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından online olarak gerçekleşen işlemin detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Sağlık Ocaklarında gerçekleşen tahlil işlemlerinin ardından vatandaşlar tahlil sonuçlarını öğrenmenin kolay bir yolunu arıyorlar. Tahlil sonuçları öğrenme işlemi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından oldukça kolay bir hale geldi. Peki, Tahlil sonuçları sorgulama işlemi nasıl yapılır? 

TAHLİL SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLEBİLECEK?

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından online platforma taşınan Sağlık Ocağı tahlil sonuçları öğrenme otomasyonu, hastalar için büyük kolaylık sağladı. Laboratuvar sonuçlarını beklemek zorunda kalmadan, istediği yerden T.C. Kimlik Numarası ve Laboratuvar Kayıt Numarası ile sorgulayabilecek olan vatandaşlar, bu şekilde büyük bir kolaylık elde etmiş oluyor. İllere göre değişkenlik gösteren bu uyguluma, hastalara büyük kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

T.C. Kimlik numarası ve tetkik yaptırıldığında hastaya Aile Hekimi tarafından verilen kayıt numarası ile ertesi gün saat 13:00'den sonra sonuçlar aşağıdaki ekrandan görüntülenebilecek

TAHLİL SONUÇLARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!