Adana'da vahşet! Tartıştığı babası ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2021 23:49

Adana'da, F.K., evin bahçesinde tartıştığı babası Halil Keser (75) ve abisi Ufuk Keser'i (46) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından elindeki bıçakla kaçmaya çalışan F.K., devriye görevinde bulunan polis ekiplerince yakalandı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, bir süre önce cezaevinden çıkan F.K., henüz bilinmeyen nedenle babası Halil Keser ve abisi Ufuk Keser ile evin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.K., evin mutfağından aldığı bıçakla babası ve abisine saldırdı. Babası ve ağabeyini defalarca bıçaklayan F.K., ardından elindeki bıçakla evden çıkıp, kaçmaya çalışırken devriye görevinde bulunan polis ekiplerince yakalandı.

Adanada vahşet Tartıştığı babası ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü

Polis ekibinin durumu telsiz anonsuyla bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde baba Keser'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Ufuk Keser ise ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çok kan kaybettiği öğrenilen Ufuk Keser de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Adanada vahşet Tartıştığı babası ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!