TRU coin nedir? Hangi borsalardan alınır? TrueFi ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

TRU coin nedir Hangi borsalardan alınır TrueFi ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 23:52

TRU Coin, Likidite havuz sistemlerinden para kazanmak isteyenlere fırsat sunan, tamamen merkeziyetsiz olarak çalışan bir yatırım sitemidir. Tru coin, kısaca Truefi şeklinde tanınmaktadır. Yatırımcılarına farklı kazanç seçenekleri sunmaktadır. Faiz paketlerinden farm - stake yöntemlerini tercih edebilirler. Tru Coin nedir? Hangi borsalardan alınır? TrueFi ne zaman çıktı? Ne işe yarar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Tru coin, merkeziyetsiz bir yatırım ürünüdür. Yatırımcılarına çeşitli seçenekler sunarak kazanç sağlamaktadır. Tru coin, sistemi içinde bulunan yatırımcılar kendi risk oranlarını ayarlayabilmektedir. Yatırımcılar farm, stake ya da faiz seçenekleri kullanılabilmektedir. Kazanılan yatırım ürünleri Tru coin hesabına yatırılarak yeni kazanç yatırımı olarak değerlendirilebilmektedir.

TRU Coin Nedir?

Tru coin, yatırımcılarına farklı kanallardan kazanç sağlamayı amaç edinen, merkeziyetsiz yapı olarak bilinmektedir. Tru coin, yatırımcısı kendi risk oranını kendisi belirleyebilmektedir. TrueFi olarak bilinen yatırım projesinde yatırımcılar faiz seçeneklerinden yararlanabilir. Sistemde farm- stake sistemlerinden de kazanç elde edebilmektedirler. Kazanılan yatırımlar Tru coin hesabına yatırılarak yeniden dönüşüme katılabilmektedir.

Haberin Devamı

Toplam market hacminin 620 milyon doları aştığı bilinen Tru coin, toplam arz tutarı 1,44 milyar adet, dolaşımda 548 milyon adet olduğu bilinen kripto para beklenen yükselişi yakalayamamıştır. Her geçen gün yükselişini sürdürerek yatırımcı sayısını ve işlem hacmini yükseltmektedir.

Tru Coin Hangi Borsalardan Alınır?

TrueFi Coin, yatırımı yapmak isteyenler kolaylıkla sisteme katılabilmektedir. Dünyanın en bilinen Kripto para borsası Binance’ den alım yapmaktadır. Binance borsasından TRU-USDT ya da TRU- BTC çiftlerinden yararlanabilmektedir. Binance bilinen sistemler arasında en çok yatırımcısı bulunan ve en yüksek işlem hacmiyle kazandıran bir yatırım ürünüdür. Binance borsa bilgilerine tüm sosyal medya kanallarından erişim sağlanabilmektedir.

Tru coin yatırım ürünleri yüksek kazançlar sağlayabilmektedir. TrueFi yatırımcılarına kredi türleri ve borç verme alanlarını genişletmeleri önerilmektedir. Tru, kullanıcılarına yatırımlarından kazanç sağlayabileceği gibi kendi faiz oranlarını belirleme şansı da vermektedir. Üyelerine farklı seçenek ve hediyeler sunarak kazançlarını artırmaktadır.

TrueFi Ne Zaman Çıktı?

Yüksek kaznçlı bir yatırım ürünü olan TrueFi; 19/01/2021 tarihinde Türkiye’de kullanıma açılmıştır. Türkiye saatine göre 10: 00’ da işlemler başlatılmıştır. Binance borsası duyurusuyla Tru coin. Barajı aşmıştır. APAY kazanmak isteyenler TrueFi havuzlarına ödünç TRU vermektedir. Belirlenen stratejiler kullanarak yatırım yapılabileceği gibi borç da verilebilmektedir.

Haberin Devamı

Tru Coin yatırımcısı olmak isteyenlerin ödünç alanını olabildiğince genişletmesi önerilmektedir. Yatırımcılar, kredi türlerini de geniş tutmaları sayesinde daha yüksek kazanç sağlayabilirler. Ayrıca tahmin market seçeneklerini öğrenerek şansını artırabilmek de mümkündür. TrueFi, borç havuzuna geçici olarak verilebilecek yatırım ürünleri için TUSD kullanabileceklerdir. TUSD bulunmayanlar ise Trust Token uygulaması üzerinden üretebilmektedir. Diğer kanallara, OTC masa ürünlerinden satın alım yapabilmektedirler. Tru coin yatırımcıları, Binance borsasından alım yaparak sisteme katılabilmektedir.

TrueFi Ne İşe Yarar?

Tru coin, yatırımcılarına türlü kanallardan kazanç sağlamayı amaç edinen kripto paradır. 2021 yılı ocak ayında piyasa da işlem görmeye başlamıştır. Tru coin geçmişine bakıldığında yükseliş grafiği görülmektedir. Tru coin yatırım ürünü olarak güvenli yükselişine devam eden Tru coin arz oranlarını da artırmaktadır. Kripto para TrueFi, kolaylıkla satın alınabilmektedir. Üyelerine indirim ve avantajlar sunarak kazanç sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Binance borsası üzerinden alım yapılabilmektedir. TrueFi market hacminin 620,000,000 doları aştığı bilinmektedir. Piyasada toplam arz oranı 1,44 milyar adet ve dolaşımda 548,000 adet bulunduğu bilinmektedir. TrueFi, geçmişte pek çok prosedüre bağlı alınabilen borçlar yerine kolaylıkla borç verebilmektedir. Kullanıcı onayı alarak kolayca borç verebilmektedir. Tru coin borç havuzundan, kefil, ipotek gibi durumlara maruz kalmadan borç verebilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!