TROY coin nedir? Hangi borsalardan alınır? TROY ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

TROY coin nedir Hangi borsalardan alınır TROY ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 23:42

Troy coin, Troy varlık platformunda işlem gören resmi kripto para birimi olarak bilinmektedir. Binance Smart Chain alt yapısıyla oluşturulan blok zincir ürünüdür. Troy platformu tarafından kurulan Troy coin, hızlı güncelleme yaparak yatırımcılarına güven vermektedir. Troy coin nedir? Hangi borsadan alınır? TROY ne zaman çıktı? Ne işe yarar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Troy coin, Kripto para yatırımcıları için, Binance Smart Chain sistemiyle oluşturulmuştur. Justin Sun tarafından 2017 yılında kurulan Block Chain tabanlı bir işletim sistemidir. TRON varlık sistemine ait bir Kripto para birimi olarak Tron, tarafından üretilen içerikleri özgürce sunarak, eğlence sektörünü hedef almaktadır. Dünyanın her yerinde işlem gören Troy coin, yatırımcılarına güven vermektedir. Kripto para birimleri arasında yüksek işlev gücüyle yatırım pazarında varlık göstermektedir.

Troy Coin Nedir?

Troy coin, bir kripto para birimidir. Yatırımcılarının varlıklarını özgürce yönetmesine olanak vermektedir. Aralıksız güncellemeleriyle yatırım tercihini Troy coinden yana kullananlara güven ortamı sağlamaktadır. Troy coin, 2.0 güncellemesine bağlı olarak işlem hızı ve oranını artırmış bulunmaktadır. Troy, kendine ait Kripto parası bulunan bir varlık fonudur. Belirgin özellikleri arasında;

Haberin Devamı

Yatırımcılarına halka içi eşleştirme yaparak token alım-satım, değişim ve aktarma aracılığı,

Organik ağda işlem görerek değişim aracı özelliği taşıması,

Seri ve doğru güncelleme yaparak, senkronizeyi teşvik için Relayer iş yükü ödülü kazandırması,

Yatırımcılarından, küresel ekosisteme katkıda bulunanları ödüllendirme ve teşvikler sunması bulunmaktadır.

Hangi Borsalardan Alınır?

Dünyanın bir çok borsasında işlem gören Troy coin, işlem gördüğü Borsalardan alınabilmektedir. Güvenli bir dijital yatırım aracı olan Troy coin, yatırımına kolaylıkla sahip olunabilmektedir.

Pionex,

Coin DCX,

Hoo,

Mandala Exchange,

Binance,

Valux kripto para borsalarında işlem görmesine rağmen, Türkiye borsaları, BtcTurk’te, Paribu borsalarında listelenmediği görülmektedir.

Troy Ne Zaman Çıktı?

Troy, Türkiye’nin yerli ve tek ödeme sistemi olarak 2015 yılında çıkmış bulunmaktadır. Kullanıcılarına kart hizmeti sunan Troy, Kredi kartı- Banka kartıyla birlikte ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. Dünyanın her yerinde Discover Card ağı aracılığı sayesinde kabul edilmektedir.

Troy coin, Troy platformunun geliştirdiği bir Kripto para birimi olarak işlem görmektedir. Eğlence sektöründe varlık göstermeyi amaçlayan Troy, yatırımcılarına güvenli ortam sunmaktadır. Troy, 2.0 adını verdiği güncelleme sayesinde yatırımcılarına yenilikler de kazandırmıştır. Bu yeniliklerle gelen;

Haberin Devamı

Otomatikleşen işlem doğrulama sistemi,

Platform üzerinden yatırımcılar-kullanıcıların kripto parayla diğer varlıklarını değişim olanağı,

Coin güvenliği, fiyat istikrarı için, işlem ücretleri karşılığında coin yakılacak olması gibi farkları bulunmaktadır.

Ön ödemeli, Banka ve Kredi kartları olarak da işlem gören Troy, güven veren bir dijital yatırım ürünüdür.

Troy Coin Ne İşe Yarar?

Troy coin, dijital para birimi olarak güvenli bir yatırım aracı olarak kullanılmaya yarar. 2019 yılında Tron Vakfı tarafından satın alınan Bit Torent Pazar ağına dahil olarak kendi Token satışını başlatmış bulunmaktadır. Troy coin, Kripto para birimleri arasında yatırımcılarına güven veren bir sistemdir. Borsa piyasalarında oldukça geniş yer tutan Troy chain, sosyal medyada da büyük yankı yaratmaktadır. Yapılan yorumlar ve yatırımcı fikirlerine göre geleceği parlak ve güven veren bir yatırım ürünü olarak görülmektedir. 2022 yılı için de öngörülen, aynı şekilde devam ederek yatırım eğimini koruyup, yükselmeye devam edeceğidir. Troy, varlık yönetim siteminde uzmanlık kazanmış, Kripto ticareti yle uğraşan kurumsal müşteri ve profesyonel yatırımcılarla çalışan küresel bir Brokerdir. Tüm iletişim portallarından tek arayüzüyle Kripto para borsaları ve likidite kaynaklarına erişim sağlayabilmektedir. Bazı genel işlemler arasında ise esnek hesap yönetimi ve sipariş yönlendirme olanağı da vermektedir.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!