TNT coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Tierion ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

TNT coin nedir Hangi borsalardan alınır Tierion ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 23:36

Kripto para dünyasında yer alan yenilikler ve coinler merakla takip ediliyor. Kripto paraya ilgi duyan yatırımcılar aldıkları coinleri sürekli takip ederler. Bunun da nedeni kazandıran coin alım satımı yapmaktır. TNT coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Tierion ne zaman çıktı? Ne iş yapar tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

TNT coin'in asıl adı Tieriondur. Önemli bir kripto para olan TNT coin maliyeti düşüren teknolojileri geliştirmeyi hedeflemektedir. Güven karmaşıklığı ve maliyet düşürücü teknolojileri geliştirmeyi hedefleyen TNT coin yakından takip edilmektedir.

TNT Coin Nedir?

Asıl adı Tierion olan TNT coin güven karmaşıklığının önüne geçmeyi hedefleyen bir kripto paradır. Maliyeti düşürmeyi hedefleyen TNT Coin borsada rahat bir şekilde alınıp satılabilir. TNT Coin'in piyasa değeri açısından çok dikkat çeken TNT Coin yatırım için oldukça önem taşımaktadır. Tierion olarak bilinen TNT Coin altyapısını Bitcoin aracılığı ile oluşturmuştur. Kripto para ile uğraşan kişiler genel olarak birbirinden farklı alternatifleri değerlendirirler. Özellikle bu alternatifler arasında TNT Coin de dikkat çekmektedir. TNT Coin yatırımcısına önemli fırsatlar sunmaktadır.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

TNT Coin almak için öncelikle doğru adımları atmak ve araştırma yapmak gerekir. TNT Coin satın almak için öncelikle TNT Coin alım ve satımı yapılan bir borsa içerisinde hesap açılması gerekmektedir. Daha sonra ise borsada yer alan doğrulama aşamaları geçilmelidir. Bazı borsalarda kişinin kimlik doğrulaması gerekir. Kimlik doğrulama aşamalarını tamamladıktan sonra TNT Coin alım ve satım işlemlerine başlanır. TNT Coin genel olarak Gate.io, Huobi Global, Huobi Korea, HitBTC, Folgory ve Bilaxy gibi borsalardan alınıp rahatlıkla satılabilir.

Tierion Ne Zaman Çıktı?

Kripto para dünyasında önemli bir üne sahip olan Tierion 2015 yılında Jason Bukowski ve Wayne Vaughan tarafından kurulmuştur. Ayrıca Wayne Vaughan, Saas pazarlama otomasyonu için ilk platformlardan birinin yatırımcısı olarak da kabul edilir. Tierion'un kurucularından olan Jason Bukowski ölçeklenebilir yazılımların geliştirilmesi konusunda da 20 yılın üzerinde bir tecrübeye sahip olunması ile bilinmektedir.

Ne İş Yapar?

TNT olarak bilinen Tierion lot cihazları ve bazı firmalar açısından veri bütünlüğü sağlamaktadır. Bu nedenle TNT protokolü de oldukça başarılı ve gelişmiş olması ile ön plana çıkar. Bitcoin ağında yer alan güvenlik sayesinde eldeki tüm verilerin güvenilirliği de sağlanır. Kripto paralar ile uğraşan kişiler genellikle TNT konusunda güncel bilgileri de takip edebilirler. Özellikle sıcak gelişmelerin takibi sayesinde yatırımcılar da önemli kazançlar elde edebilirler.

Haberin Devamı

Tierion Faydaları Nelerdir?

Günümüzde sık sık kullanılan tierion'un birbirinden önemli faydası bulunmaktadır. TNT'nin teknolojik alt yapısı merkezinde Chainpoint Proof protokolü bulunur. Özellikle kullanıcılar Tierion veri deposuna ekleme yaptıkları takdirde bu protokol de devreye girecektir. Yüksek düzeyde ölçeklenebilir mimarisi olan TNT Charpoint saniye içerisinde milyonlarca prova oluşturabilecek bir yeteneğe sahip olması ile bilinir. Bunlar da çok faza kullanım ile ölçeklenmektedir. Ayrıca düğümlerin ağa katılması ile birlikte verim de oldukça artar. Bunun yanı sıra ağ katılımcıları için ücretsiz ya da ucuz kalacak şekilde bir tasarım söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

TNT Coin Özellikleri

Kripto para dünyasında yer alan TNT Coin'in farklı özellikleri bulunmaktadır. Değişmez kayıtları olan TNT Coin sektörel açıdan değişmez bir kayıt tutma sistemine sahip olması ile bilinir. KYC'ye fazla harcama yapmadan müşteri verilerini de güvenli bir şekilde saklayabilir. Veri bütünlüğünü sağlayan TNT Coin bu verileri bilgisayar korsanlarından ve her türlü dahili tehditten de koruyacaktır. TNT Coin yazılımları ve mobil uygulamaları da sistemine kolayca entegre eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!