BİM çalışma saatleri 2024 || BİM Market saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? BİM kaça kadar açık, Cuma öğleden sonra açılış saati nedir?

1dk okuma

BİM marketleri ve şubelerinin açılış kapanış saatleri merak ediliyor. BİM, her hafta aktüel ürünler kataloğu raflarında farklı ürünlere de yer veriyor. Hemen bütün il ve ilçelerde bulunan BİM market şubeleri günün belli saatlerinde müşterilerine hizmet veriyor. Market alışverişini tamamlamak isteyen vatandaşlar özellikle öğle arası, Cumartesi ve Pazar günleri hafta sonu çalışma saatlerini araştırıyor. Peki BİM Market saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? BİM kaça kadar açık, öğle arası var mı? İşte 2024 BİM çalışma saatleri...

Haberin Devamı

BİM çalışma saatleri market alışverişini tamamlamak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Portföyünde çok sayıda ürün bulunan BİM, ayrıca aktüel ürünleri de raflarında satışa sunuyor. Yurt dışında da şubeleri bulunan BİM marketleri zinciri çalışma saatleri araştırılıyor. BİM açılış saatleri, Türkiye genelinde genellikle aynı olmakta, bazı istisnalarda da bu saatleri değiştirebilmektedir.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

BİM Market çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 21.00’a kadar hizmet vermeye devam eder.

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Aktüel indirimleri ile dikkat çeken BİM, sabah saat 09:00'da açılmaktadır. Bu durum bazı merkezlerde değişiklik gösterebilir.

BİM SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

BİM marketleri akşam saat 21:00'e kadar hizmet vermektedir. Kapanış saati bazı merkezlerde farklı olabilir.

BİM CUMA ÖĞLEDEN SONRA KAÇTA AÇILIYOR?

Haberin Devamı

BİM Mağazalarında öğle tatili yoktur sadece Cuma günleri cuma namazı saati kapalıdır.

BİM HAFTA SONU MESAİ SAATLERİ

BİM zincir marketleri, hafta sonu da sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.