Balıklama

“Arka Sıradakiler” dizisiyle adını duyuran Sevda Dalkılıç, erkek arkadaşıyla Bodrum’da tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Sevgililer önceki gün Bianca Beach’de denize girdi. Genç oyuncu suya balıklama atlarken, objektife böyle yansıdı.

Öpmeye doyamadı

Eşi Sinan Serter işleri nedeniyle tatile çıkamayınca, Özlem Yıldız oğlu Demir’i de alıp ailesiyle Bodrum’a geldi. Akyarlar’daki Kılavuz Otel’e yerleşen ünlü sunucu, önceki gün pembe bikinisiyle deniz kenarına indi. Bakıcısıyla denize giren Demir’i sahilden takip eden Yıldız, daha sonra onu kucaklayıp öpücük yağmuruna tuttu.

Jet-ski keyfi

Bebek bekleyen Işın Karaca-Sedat Doğan çifti, Akyarlar’daki Camelot Otel’de görüntülendi. Karaca, yakın arkadaşı Demet Akalın’la birlikte denize girip güneşlenirken, dövmeleri ve rastalı saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken Doğan da jet-ski’yle hız denemesi yaptı.

Güneşlenmeden önce makyaj

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses’in şov programıyla ünlenen oryantal Didem, geçtiğimiz gün Gümbet’teki Bianca Beach’deydi. Plaja Tanyeli ile birlikte gelen Didem, şezlonguna uzanmadan önce makyajını tazeledi.

Asya Tuana tatilde

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen ve işadamı Ali Uğur Akbaş, Bodrum tatillerine Rixos Otel’de devam ediyor. Çift, önceki gün 1 yaşındaki kızları Asya Tuana ile plajda objektife takıldı. Asya Tuana’yı önce kumlarla oynatan Yeşilmen, daha sonra minik bebeği suya soktu.

Çocukları yüzdürdüler

Son olarak “Akasya Durağı” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Suat Sungur, ailesiyle Fink Beach’de tatilde.

Yazarın Tüm Yazıları