Amerikalılar sonunda başardı!

Güncelleme Tarihi:

Amerikalılar sonunda başardı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2010 15:32

SmothShapes XV ile kısa sürede cildinizdeki portakal kabuğu görüntüsünden kurtulduğunuz gibi aynı zamanda sürpriz inceliyor, pürüzsüz ve sıkılaşmış bir cilde sahip oluyorsunuz.

Haberin Devamı

Amerikan Eleme Medical Inc. firması yedi yıllık klinik çalışmalar sonucunda,  bayanların %85' inden fazlasının yıllardır çözüm aradıkları selülit  problemlerini gerçekten tedavi edebilen , FDA onaylı, kalıcı etkili, ilk ve tek  Lazer Selülit Tedavi Yöntemi SmoothShapes XV  sistemini piyasaya sundu.

Varolan diğer tedavi yöntemlerinde kullanılan tüm yöntemlere ek olarak iki farklı dalga boyundaki ışık enerjisi ve Photomology adı verilen eşsiz teknolojisi ile SmoothShapes XV kalıcı etkiler sağlayan ve selülit görünümünü iyileştiren tek tedavidir.
 
FDA tarafından onaylanan tek kalıcı etkili selülit tedavisi olan SmoothShapes XV Amerikan Dermatoloji Derneği tarafından da tavsiye edilen tek tedavi yöntemidir.
 
Amerika’nın ve dünyanın en ünlü dermatolog cerrahı olan Dr. Patricia Wexler ise kliniğine bugüne kadar satın aldığı tek selülit tedavi sisteminin SmoothShapes XV olduğunu belirtmektedir.
 
7 yılı aşkın klinik çalışmalar ve bu alanda klinik çalışmalarla etkisi ve sonuçları onaylanmış tek selülit tedavisi olan SmoothShapesXV aynı zamanda etkisini aylarca koruması açısından da benzersizdir.
 
Diğer tüm tedavi yöntemlerinde ayda bir yapılan yenileme tedavilerine karşın SmoothShapes XV’in etkisi toplam 8 seanslık tedaviden sonraki 3 aya kadar artan, tedaviden sonra bile kolajen üretimi sayesinde iyileşme devam ederek 6-12 ay boyunca sonuçlarını koruyan bir özelliğe sahiptir.
 
Sadece senede 1-2 defa yapılacak klinik ziyaretleri ile SmoothShapesXV’in etkisini koruyabilirsiniz. Â

Haberin Devamı

SmoothShapes XV Amerika ile aynı anda Türkiyede de yeni teknolojileri yakından takip eden  Doktorlar ,Estetik Poliklinikleri tarafından  kullanılmaktadır.  Â

Detaylı bilgi için tıklayınız.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!