Ameliyat oldu

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in annesi Tülin Demirören, önceki gün Amerikan Hastanesi’nde tiroit ameliyatı oldu.

Haberin Devamı

Doktor Mete Düren tarafından ameliyat edilen Tülin Hanım’ı, hastanede eşi Erdoğan Demirören, kızı Meltem Kıvanç ve gelini Revna Demirören bir an olsun yalnız bırakmadı. Dün taburcu olan Tülin Hanım, evinde istirahate çekildi. Yaklaşan kongre ve başkanlık seçimleri nedeniyle Ankara’da bulunan Yıldırım Demirören, annesini görmek için özel uçağına atlayıp ıstanbul’a geldi. Tülin Hanım’ın durumunun iyi olduğunu gördükten sonra Ankara’ya dönen Beşiktaş Başkanı, bu arada Metin Keçeli’yi seçimlerde listesine girmeye de ikna etti.

Marka yüzü

Alman kozmetik firması Malu Wilz, Türkiye pazarına adım attı. Markanın lansmanı, önceki gün Holiday Inn Airport Hotel’de yapıldı. Tanıtıma, Malu Wilz’in marka yüzü olan Ece Sükan da katıldı. Ünlü manken, “Cilt bakımının hayat tarzı olarak benimsenmesi gerekiyor.” diye konuştu.

Karne kutlaması

Haberin Devamı

Kuryenet’in sahibi Haluk Berdan, önceki gün oğlu Can’ı sinemaya götürdü. Kanyon’daki sinema salonunu tercih eden Berdan, “Can’ın karnesi çok iyi. Hem bunu kutlamak hem de baba-oğul zaman geçirmek istedik” diye konuştu.

Anlaşma imzalandı


Demet Sabancı Çetindoğan’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ONKıM Kök Hücre Teknolojileri Aş ile Avusturyalı Arthro Kinetics Biotechnology arasında CaReS® Know-How transferi, lisans hakları ve distribütörlük anlaşması imzalandı. Çetindoğan, anlaşma hakkında şunları söyledi: “Kıkırdak lezyonlarının cerrahi tedavisi için yenilikçi bir teknoloji olan CaReS’ın patenti, Artho Kinetics Biotechnology’ye ait. CaReS® Know How transfer sözleşmesini imzalayarak, bu teknolojiyi Türkiye’de de hastaların hizmetine sunuyoruz.”

Yeni Zerrin sahnede

Ataköy Yat Limanı’nda hizmet veren Papalina adlı balık lokantasının sahibi Erhan Ece, yeni bir mekan daha açıyor... Ece, Papalina’nın üst katını “Anchor Marine” adıyla müzikli bir restoran haline getirdi. Cuma günü açılacak restoranda cumartesi gecesi Zerrin Özer sahneye çıkacak.

Doktor Bilal’le eğlendi

ıstinye Park’taki Bej Cafe’nin işletmecisi Lal Dedeoğlu, önceki gece Levent’deki Cukka Fasl-ı Meyhane’deydi. Dr. Bilal’in sahneye çıktığı meyhanede kadın arkadaşlarıyla felekten bir gece çalan Dedeoğlu, “ılk kez bu kadar rahat bir şekilde eğleniyorum” dedi.

Hediyesi hazır

Haberin Devamı

Manolya Onur’nın sevgilisi Can Bozok, 14 şubat Sevgililer Günü için hediyesini şimdiden hazırlattı... Çifte önceki gün Akmerkez’de rastladım. Parla Mücevher’den çıktıklarını görünce Can Bey’e ne aldıklarını sordum. Manolya Hanım’a hediye etmek üzere kolye siparişi verdiğini söyleyen Bozok, “M harfinden, anahtar şeklinde bir kolye hazırlatıyorum” dedi.

Botlar aynı

Eda Taşpınar, sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu’yla önceki gün ıstinye Park’a gitti. ıkili önce yemek yedi, ardından el ele mağazaları dolaştı. Taşpınar ve Kozanoğlu, aynı model botlarıyla dikkat çekti. ? Büşra Bozok

Alışveriş zamanı

Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Erdoğan, bir ay önce Rodin ismini verdiği oğlunu dünyaya getirmişti. Belçim Hanım önceki gün ıstinye Park’ta bebeği için alışverişe çıktı. Günaydın Steak House’da teyzesi ve eniştesiyle yemek yiyen Erdoğan, daha sonra mağazaları gezdi.

Doğuma 15 gün kaldı

Haberin Devamı

Önceki gün ıstinye Park’ın ünlü ziyaretçileri arasında Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti de vardı. 9 aylık hamile olan Korel, oğlunu yakında kucağına alacağını söyledi: “Doğuma 15 gün kaldı, heyecanla bebeğimizin gelmesini bekliyoruz. Biraz kilo aldım ama doğumdan sonra hemen vereceğim. Bu arada benimle birlikte Halit de kilo aldı. Bebeğimiz doğduktan sonra Halit’le birlikte rejim yapacağız.”

EKAV’da sergi

Ressam Metin Güçlü, “Ruhun Perdesini Açmak” adını verdiği sergisini ınci Aksoy’un sahibi olduğu EKAV Sanat Merkezi’nde açıyor. Güçlü’nün eserlerini, 1-14 şubat günleri arasında Ekavart Gallery’de görebilirsiniz.

Kutoğlu koleksiyonu

Sıra dışı kıyafetler giymeyi sevdiğini söyleyen ressam Haluk Akakçe, önceki akşam Tuba Ünsal’la birlikte katıldığı davette yine ilginç seçimiyle dikkat çekti. ıki ünlü isim de gece için modacı Atıl Kutoğlu’nun Nişantaşı’ndaki mağazasından aldıkları tasarımları giymişti. Kutoğlu, Ünsal’ın seçimi için “Yeni koleksiyonumdan bir model. Lame ve dore payetli bir tuvalet. Yaz aylarında çok moda olacak” dedi.

Anne-kız gezmede

Haberin Devamı

Sinem Yıldırım, önceki gün kızı Lara’yla ıstinye Park’taydı. Sinem Hanım, okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilip kızıyla bol bol vakit geçirdiğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları