Ameliyat lazım

BU kadar gol var... Bunlar atıldı mı, yenildi mi? Şimdi diyeceksiniz ki hatalar olmazsa gol olmaz.

Haberin Devamı

İyi güzel de sahaya çıkan insanlar tepeden tırnağa bu kadar hata yaparlarsa, sonra Avrupa’ya çıkınca rezil oluruz. Fenerbahçe taraftarı haklı olarak anormal bir ruh halinde. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Birilerine sallayacaklar, ok kendilerine dönüyor. Karşıya sallayacaklar, adamların günahı yok. Federasyona sallayacaklar, federasyon onlardan yana. Hakeme sallayacaklar o zaman da Allah çarpacak!.. Böyle bir atmosferde Fenerbahçeli futbolcu ne yapsın. İthal futbolcular bilmezler ama yerliler onlara şunu söyleyebilirler: “Benim adım Hıdır elimden gelen budur.”
Önümüzdeki iki yıl Fenerbahçe’nin maçları böyle geçecek. Türk futbolu ne olur derseniz, Türkiye’de futbolun temel taşlarından biri olan Fenerbahçe böyle olursa, var olun gerisini de siz düşünün. Bakınız, teknik, taktik, ev sahibi, misafir, tam saha baskı, yarım saha markaj... Hiç birinden bahsetmiyoruz. Çünkü, Türk futbolu şu anda yıkılmış, yerle bir olmuş durumda. Bunu toparlamak için hala daha ameliyat yerine pansuman yapmaya kalkıyorlar. Yedi tane gol oldu. Bana tribünde mutlu olan, yüz üzerinden on kişiyi gösteremezsiniz. Fenerbahçe Türk futbolunun amiral gemilerinden birisidir. Ancak bu gemi büyük bir torpil yiyerek su almaya başladı. Ama biz Fenerbahçe ve Türk futbolunu için hiç bir şey yapmıyoruz.

Obama olurum

Haberin Devamı

Hakemin 90 dakikada verdiği tek doğru karar Alves’in attığı gol. Faul değildi. Fakat, maçın geneline baktığımda ve bu hakemin son iki yıldır idare ettiği maçlara baktığımda eğer bundan hakem olursa ben de ABD’ye Obama olurum.

NOT: Bir hakem maçta topla bir defa çarpışırsa hakem değildir. İki defa çarpışırsa hakemliği bırakmalıdır!.

HAKEM:

Tartışmasız açık ara sahanın en kötüsüydü.

MAÇIN İYİSİ

Oynadığı süre içinde her yere ayak basan Samuel Holmen.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Yediği akıl almaz gollerle Kanadalı kaleci Borjan.

Yazarın Tüm Yazıları