Amatör Spor Kulüplerine 172 bin lira dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Amatör Spor Kulüplerine 172 bin lira dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 20:20

Amatör Spor Kulüplerine 172 bin lira dağıtıldı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) ÇANKIRI'da amatör spor kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 172 bin TL'lik nakdi yardım yapıldı.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman, düzenlenen programda yaptığı konuşmada  ASKF olarak amatör spor kulüplerine her zaman destekte bulunduklarını söyledi.

Kaman, kulüplerin sportif faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için maddi desteğe ihtiyaçlarının olduğunu aktararak, "Çankırı Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğümüzün gayretleri ve İl Özel İdare Müdürlüğümüzün katkılarıyla 2017 - 2018 futbol sezonunda değişik yaş gruplarında dereceye giren 13 spor kulübümüze de toplam 89 bin 700 TL malzeme yardımı sağlanmıştır. Kulüplerimizin sportif faaliyetlerini sürdürmeleri için maddi desteğe ihtiyacı vardır. Desteklerimiz bundan sonrada elimizden geldiği kadar devam edecektir. Bizler sporun ve sporcunun her zaman yanındayız." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci de yapılan yardımın amatör kulüplere adeta can suyu olduğunu ifade etti.

Gerginci, "Çankırı ilimizde amatör spor kulüplerimizi ne kadar fazlalaştırır ve güçlenmelerine fayda sağlarsak ilimizin sporunu da gelişmesini ve büyümesini aynı zamanda gençlerimizin daha sosyal bir hayata sahip olacağız. Çankırı'da 2017 2018 döneminde faal sporcu sayımızla önceden 58. sıradayken şu anda 5. Sıradayız” diye konuştu.

Yapılan Konuşmalar sonrasında Çankırı'da faaliyet gösteren 30 spor kulübüne çekler verildi.

Çankırı Şehid Uhud Işık Gençlik ve Spor Hizmetleri Konferans salonunda yapılan programa Çankırı Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, AK Parti Çankırı Milletvekili M. Eminin Akbaşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, ASKF Başkanı Celal Kaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci ve spor kulüpleri temsilciler ile sporcular katıldı.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!