Aman sakat dönmeyin

Güncelleme Tarihi:

Aman sakat dönmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, milli takım kamplarına giden 8 futbolcusunu Trabzonspor maçı öncesinde kendilerine dikkat etmeleri için uyardı...

Kontrollü olun

F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, milli takımlara giden futbolcularını uyararak, ‘‘Sakın sakat dönmeyin'' dedi. Hırvat hoca önceki gün yaptığı toplantıda, ‘‘Önümüzde çok önemli bir lig maçımız var. Trabzonspor ile liderlik mücadelesi yapacağız. Hepiniz kontrollü oynayın'' dedi.

Fener'in millileri

Fenerbahçe'de sekiz futbolcu milli takımlarında görev yapacak. Rüştü ve Tayfun, Galler'le karşılaşacak A Milli Takım aday kadrosuna çağrılırken, Uche ve Okocha Nijerya, Sabin İlie Romanya, Högh Danimarka, Boliç Bosna Hersek, Mustafa Doğan da Almanya Milli Takım kamplarına katılacaklar.

Tarık çok şaşırdı

Fenerbahçe'nin sezona iyi başlayan futbolcusu Tarık Daşgün, A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmamasına şaşırdı. Ligin ilk iki maçında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerinde toplayan genç yıldız, Mustafa Denizli'nin tek seçici olduğunu ve kararına saygı duyduğunu söyledi. Tarık, sabırla çalışacağını ve milli formayı mutlaka sırtına geçireceğini ifade etti.

F.Bahçe 8 eksikle çalıştı

Milli maç dolayısıyla lige verilen araya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe dün eksik çalıştı. Sarı lacivertli takım akşam idmanına 8 milli futbolcusundan yoksun çıktı. Otto Bariç, Beşiktaş ile oynanacak jübile maçının gençler için şans olduğunu söyledi.

Bariç'ten G.Saray'a övgü

Galatasaray ile Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını izleyen Bariç, iki takımın da tur atlayabileceğini belirterek, özellikle Galatasaray'ı beğendiğini söyledi. Hırvat çalıştırıcı, Beşiktaş'ın vasat bir oyun sergilediğini ancak turu geçecek şansı olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!