Aman düşmesin

Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı’yla haftasonu Maslak Parkorman’da bulunan IcePark’taydı.

Buz pateni yapmayı seven Ayşe Nazlı’yı Parkorman’a getiren Nilüfer, "Ayşe Nazlı, pateni çok seviyor. Ancak ben /images/100/0x0/55ead550f018fbb8f899a28dyine de biraz tedirginim. Onu izlerken düşecek diye ödüm kopuyor. Ayşe Nazlı, bu yıl okula başladı. Onu okul üniformasıyla gördüğün anı hiç unutamayacağım" dedi.

Üç saniyede değiştirdiler

Önceki gece Metrocity Alışveriş Merkezi’nde Türk Kalp Vakfı adına yapılan gecede, Viktor-Elena Minasov çiftinin şovları ve Zeliha Sunal konseri vardı. Gecede Viktor- Elena Minasov çiftinin "Magical Transformation Show"u (Sihirli Değişim) büyük ilgi gördü. Seyircilerin gözü önünde üç saniyede bir kıyafet değiştiren ikili izleyenleri hayrete düşürdü. İkinci bölümde Viktor Minasov, dev balonla bir gösteri sundu.

3 nesil bir arada

Niran Ünsal, hafta sonunda annesi Nursal Ünsal Birtek ve ilk evliliğinden olan kızı Hande’yle birlikte Parkorman’da İlham Gencer’i dinlemeye gitti. Ünsal Ailesi, masalarından kalkarak, Gencer’e eşlik etti.

Bağış topladı

Deniz Feneri Derneği’nin "Bu Ramazan Yoksulluğun Karanlığını Bağışlarımızla Aydınlatalım" kampanyası kapsamında, İstanbul’u dolaşan "Ramazan TIR’ı"nın önceki akşamki konuğu Selami Şahin’di. Şarkıcı, Deniz Feneri gönüllüleriyle birlikte kumanya dağıttı.
Yazarın Tüm Yazıları