Alya’nın doğumuna az kaldı

Hotiç’in patronu Ahmet Hotiç ile eşi Ayşegül Hanım’ın heyecanları günden güne artıyor, çünkü yaklaşık bir ay sonra bebek sahibi olacaklar.

Günler hızla akıp geçerken, Hotiç çifti de dünyaya gelecek minik kızlarının odasındaki eksikleri tamamlamak için alışveriş turlarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı civarındaydılar. Alya adını verecekleri kızları için birkaç parça daha giyecek alıp, ardından evlerinin yolunu tuttular.

Kıbrıslı olmuş

Ayça Tekstil’in sahibi Ayzin Doğukan, eşinin vefatı sonrasında Kıbrıs’a yerleşmişti. Artık hayatını Girne’de sürdüren Ayzin Hanım, zamanını boş geçirmemek için de Cafe Bonidea adlı bir mekan açtı. Rocks Otel’in hemen arkasında bulunan cafe’nin tüm işleriyle kendisi ilgilenen Doğukan’ı İstanbullu dostları sık sık ziyaret ediyor. Erkan Yolaç da geçtiğimiz haftayı Girne’de geçirdi ve eski dostunu ziyaret etmeden İstanbul’a dönmedi.

Şans kime gülecek

The Ritz-Carlton içindeki Çintemani Restaurant, 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için hazırlıklarını tamamladı. Mekanın bir de sürprizi var; Sevgililer Günü akşam yemeği için rezervasyon yaptıran çiftlerden biri, evlerinden içi çilek şekerlemeleri ile dolu 1960 model bir Rollce Royce veya Chevrolet ile alınacak, mum ışığında Çintemani’nin büyülü atmosferinde yenecek akşam yemeği sonrasında yine bu nostaljik otomobil ile evlerine bırakılacak.

Banlieue’nün pazar sürprizi

Banlieue 6080’de pazar günleri, zengin kahvaltı menüsü sayesinde keyifli geçiyor. En lezzetli ev reçelleri, sahanda sucuklu yumurta, simitler, poğaçalar, bütün pazar gazeteleri ve dergileri, müzik eşliğinde sunuluyor. Bir deneyenin bir daha vazgeçemediği de iddialar arasında! Mekanın ortakları Rose Kar, Didem Sözen ve İzzet Çapa, gerçekten hoş bir uygulamaya imza atmış.

Annelik heyecanı

Basketbolcu İbrahim Kutluay ile hamile eşi Demet Şener, önceki akşam Ortaköy Blackk’te eğlence çıkışı objektiflere yansıdı. Eşiyle birlikte eğlenen Kutluay, maç sonrası eğlenmeye çıktıklarını ifade etti. Yaklaşık 5 aylık hamile eşi Demet Şener’le birlikte eğlenen Kutluay, bu sene ki sevgililer gününün kendilerinin ilk sevgililer günü olduğunu ifade ederek; "Evlendikten sonraki ilk sevgililer gününü kutlayacağız. Ayrı bir heyecanı yok bizim için çünkü sadece özel günlerde değil de biz her gün bunu yaşamaya, o heyecanı yaşatmaya çalışıyoruz. Bizim için her gün sevgililer günü!" dedi. Eski manken Demet Şener ise, özel bir hediye beklentisinin olmadığını belirtti.

Oğlunu unutmadı

Begüm Şen, önceki gün Nişantaşı’ndaydı... Bir ara kahve molası için eltisi Aslı Şen’in hamile kıyafetleri satılan mağazasına uğrayan Begüm Hanım, ardından Abdi İpekçi Caddesi’ndeki çocuk mağazasına girdi. Buradan oğlu Ali için salopet ve ayakkabı alan Şen, bir başka mağazadan da kendisine kozmetik ürünleri satın alarak alışveriş turunu tamamladı.

Sezonu açtılar

Kış indirimi başlayalı aylar oldu, mağazalar çoktan talan edildi. Ünlü firmalar bu talan sonrası yeni sezonu açıp, daha sokaklardan kar kalkmadan vitrinlerini baharlık ürünlerle doldurdu. Vitrinlerdeki renk cümbüşüne kayıtsız kalmayan alışveriş çılgınları ise hemen yollara döküldü. Baharı erken getirenler arasında Buket Taşdelen ile İnci Gazioğlu da var. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Vakko mağazasına giden ikili, gardıroplarına yeni sezon ürünler eklemenin keyfini yaşadı.

Doğal bir alternatif

14 Şubat’ı kutlamak için Riva Deresi kenarındaki Village Park Country Resort, cazip bir alternatif olabilir. Her biri farklı dekore edilmiş odalarıyla dikkat çeken bu butik otelde, odalardaki jakuzi ve şöminenin tadını çıkarabilir, akşam da Western Bar’da içkinizi yudumlayabilirsiniz. Village Park Country Resort’e, Şile Otoyolu veya Kavacık Polonezköy yolunu takip ederek kolayca ulaşabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları