Alves harekatı

Güncelleme Tarihi:

Alves harekatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 09:23

Galatasaray, rotayı Brezilyalı'ya çevirdi. İsveç'in Sport Bladet gazetesi, Herenveen'in 11 milyon Euro istediğini yazdı.

Haberin Devamı

34 gol atmıştı
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, İsveç’in en çok satan spor gazetesi olan Sport Bladet, Galatasaray’ın Hollanda’nın Heerenveen Takımı’nda geçen sezon 34 maçta 34 gol atan Brezilyalı futbolcu Afonso Alves ile yakın temasa geçtiğini ve bizzat yönetici Haldun Üstünel’in bu oyuncuyla görüştüğünü yazdı. Gazetede çıkan habere göre, Hakan Şükür’ün yaşının ilerlemesi, Necati Ateş’in kadrodan çıkarılması ve Hasan Kabze’nin de Rusya’nın Rubin Kazan ekibine gitmesinin ardından rotanın 26 yaşındaki Alves’e çevrildiği bildirildi.

Chelsea istiyordu
Hollanda temsilcisinin sözleşmesi 2011 yılına kadar süren Alves için 11 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın bu teklif oldukça yüksek buldukları ifade edilirken, oyuncunun ise senelik 7 milyon Euro istediği iddia edildi. Sport Bladet gazetesi bu konuya vurgu yaparak haberin başlığına, “Afonso, İnter’in ünlü futbolcusu Zlatan İbrahimovic’den bile fazla para alacak” yazdı. Afonso’yu sezon başında İngiltere’nin Chelsea Kulübü de istemiş, ancak Shevchenko’nun takımda kalmasının ardından transferden vazgeçmişti.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!