Altyapı hendekleri

Güncelleme Tarihi:

Altyapı hendekleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 14:48

Altyapı çalışmaları için kazılan ancak üzeri asfaltlanmayan alanlar, son dönemdeki yağışların ardından köstebek yuvasına döndü. Çalışmalarının yoğun olduğu bölgelerden Şentepe’de, yollarda derin çukurlar oluştu.

Haberin Devamı

Yenimahalle Kayalar Mahallesi 835 Sokak’ta, Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından altyapı çalışması için kısa süre önce kazılan ve üzeri toprakla kapatılan alanda, yağmurun ardından çökme meydana geldi. Yağmur suyunun, toprak ve taşları taşıdığı alan, asfalttan daha alçakta kaldığı için sürücüler zor anlar yaşıyor. Araçlarıyla çukura düşmemeye çalışan sürücüler, zaman zaman ters şeritten ilerlemek zorunda kalıyor.

Altyapı hendekleri

İSKELE DİREKLİ UYARI

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi Özlem Caddesi’nde ise bir inşaatın, su bağlantısı için kazdığı alan kazaya davet çıkarıyor. Yolun alt kısmındaki inşaata yapılan bağlantının ardından üzeri toprakla kapatılan kazı alanı, yağmurun ardından hendeğe döndü. Trafiğin yoğun olduğu bölgede sürücüleri uyarmak amacıyla çöken alana, inşaat çalışanları tarafından tahta iskele direkleri konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!